Kalibratie van meetapparaten: temperatuur

Verzoek informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Naar formulier
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Kalibratieapparaten voor druk

Om uw meetapparaten te kunnen kalibreren leveren wij u met de gevestigde merken Mensor, DH Budenburg en Desgranges & Huot de ideale oplossing voor iedere meettaak. Het WIKA-assortiment omvat daardoor een omvangrijk programma in alle nauwkeurigheidsklassen, van handheld tot primaire standaard in diverse automatiseringsgraden.

Productkwaliteit, bedrijfszekerheid en economische efficiëntie staan in directe samenhang met een nauwkeurige en betrouwbare registratie van procesgrootheden. Voor de kalibratie van meetapparaten vindt u bij WIKA een breed portfolio aan kalibratieapparaten en onze kalibratieservice:

Voor de kalibratie van uw meetapparaten leveren wij u onder de overkoepelende merknaam WIKA en het merk ASL een ideale oplossing voor iedere meettaak. De producten van ASL kunnen perfect worden gecombineerd met het productprogramma van WIKA en maken het ook mogelijk ons te presenteren als complete aanbieder, zelfs bij de meest veeleisende klanten.

De kalibratie van meetapparaten voor de meetgrootheid temperatuur is met deze apparaten mogelijk in het bereik van -200 tot +1.300 °C (regelbereik -55 tot +1.100 °C).

Kalibratieservice temperatuur

De kalibratie van meetapparaten gebeurt bij WIKA als onafhankelijke dienstverlener voor apparaten van alle fabrikaten. Tot ons excellente serviceaanbod hoort ook de voorlichting en scholing van uw medewerkers rondom de kalibratieapparaten.

De kalibratie van meetapparaten in onze kalibratielaboratoria is mogelijk in een kalibratiebereik van -196 tot 1.200 °C bij een nauwkeurigheid van 1 mK tot 1,5 K, afhankelijk van temperatuur en procedure.

Ijking van temperatuurmeetapparaten

Naast de kalibratie van meetapparaten kunt u uw meetapparaten bij WIKA ook volgens de door de competent calibration authority vastgelegde ijkvoorschriften laten ijken.

Indruk van de kalibratietechniek bij WIKA

Krijg een indruk van het brede productportfolio van de firma WIKA uit de divisie van de kalibratietechniek:


Contacteer ons

Wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten:

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.

  • 0