Orifice plates, meter runs, flow en Venturi nozzles, Venturibuizen, pitotbuizen en restriction orifices maken deel uit van ons assortiment primaire stroomelementen. Al onze primaire stroomelementen zijn ontworpen conform de beginselen en voorschriften van internationale normen (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Wij verstrekken kalibratiecertificaten conform de ASME PTC6-, ISPESL- en IBR-normen.

Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij vrijwel alle industriële toepassingen dekken. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen kunnen op maat gemaakte oplossingen worden ontwikkeld.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is de doorstroomcoëfficiënt Cv?

De doorstroom coëfficiënt bepaalt de verhouding tussen de werkelijke stroomsnelheid en de theoretisch mogelijke stroomsnelheid. Verschillende primaire debietselementen die dezelfde geometrische vorm hebben, onder dezelfde stromingsomstandigheden en met eq ... meer

Wat zijn primaire debietselementen? 

Primaire debietselementen worden in pijpleidingsystemen gebouwd en genereren een bepaald drukverschil door een gedeeltelijke vernauwing in de dwarsdoorsnede in de debietmeter. De wortel van dit drukverschil is evenredig aan de stroomsnelheid.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.