Primaire stroomelementen

Orifice plates, meter runs, flow en Venturi nozzles, Venturibuizen, pitotbuizen en restriction orifices maken deel uit van ons assortiment primaire stroomelementen. Al onze primaire stroomelementen zijn ontworpen conform de beginselen en voorschriften van internationale normen (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Wij verstrekken kalibratiecertificaten conform de ASME PTC6-, ISPESL- en IBR-normen.

Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij vrijwel alle industriële toepassingen dekken. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen kunnen op maat gemaakte oplossingen worden ontwikkeld.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is het verschil tussen drukverschil Δp en permanent drukverlies?

Het drukverschil Δp is het drukverschil gemeten over de vernauwing, die omgezet wordt naar een stroomsnelheid door een verschildruktransmitter (drukdaling in het meterstuk). Het verschil tussen de upstream druk en de herstelde downstream druk is het permanent ... meer

Kunnen vernauwde openingen met meervoudige boorgaten cavitatie overwinnen als er hogedrukdalingen gevraagd worden?

 Vernauwde openingen met meervoudige boorgaten lossen geen cavitatieproblemen op. Vernauwde openingen met meerdere fasen kunnen hier echter een oplossing bieden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.