Primaire stroomelementen

Orifice plates, meter runs, flow en Venturi nozzles, Venturibuizen, pitotbuizen en restriction orifices maken deel uit van ons assortiment primaire stroomelementen. Al onze primaire stroomelementen zijn ontworpen conform de beginselen en voorschriften van internationale normen (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Wij verstrekken kalibratiecertificaten conform de ASME PTC6-, ISPESL- en IBR-normen.

Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij vrijwel alle industriële toepassingen dekken. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen kunnen op maat gemaakte oplossingen worden ontwikkeld.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat zijn de voordelen van de FlowPak- en ProPak-systemen ten opzichte van andere primaire debietselementen?

De voordelen van de FlowPak- en ProPak-systemen zijn dat er geen upstream of downstream pijpleidingen nodig zijn, wel stromingsprofiel dan ook. Het aanbrengen is flexibel en geschikt voor toepassingen met beperkte montageruimte. Het drukverlies is beperkt tot een m ... meer

Hoe kan het drukverschil worden gemeten met een primair debietselement?

Om het drukverschil te meten is een combinatie nodig van een primair debietselement en een verschildruktransmitter.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.