Orifice plates, meter runs, flow en Venturi nozzles, Venturi-buizen, pitot-buizen en restriction orifices maken deel uit van ons assortiment primaire stroomelementen. Al onze primaire stroomelementen zijn ontworpen conform de beginselen en voorschriften van internationale normen (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Wij verstrekken kalibratiecertificaten conform de ASME PTC6-, ISPESL- en IBR-normen.

Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij vrijwel alle industriële toepassingen dekken. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen kunnen op maat gemaakte oplossingen worden ontwikkeld.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is de sonische voorwaarde?

De sonische voorwaarde is dat als een gas door een vernauwing stroomt en de druk ervan daalt, er een kritische drukwaarde bestaat waarvoor de stroomsnelheid de snelheid van het geluid in dat gas bereikt. Dit gebeurt als de Pout/ Pin-verhouding ca. 0,5 is. Bij een s ... meer

Wat is het voordeel van de compacte doorstroomplaat boven een meetflens?

De compacte doorstroomplaat integreert het primaire debietselement en de drukaflaatpunten in een enkele assemblage. In tegenstelling tot een meetflens kunnen fittingen, slangmateriaal, kleppen, adapters en beugels achterwege blijven. Hij kan tussen standaard kabelf ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.