Primaire stroomelementen

Orifice plates, meter runs, flow en Venturi nozzles, Venturibuizen, pitotbuizen en restriction orifices maken deel uit van ons assortiment primaire stroomelementen. Al onze primaire stroomelementen zijn ontworpen conform de beginselen en voorschriften van internationale normen (ISO 5167/ISO TR 15377, ASME MFC, ASME PTC6, BS 1042, DIN 19206, UNI 10023). Wij verstrekken kalibratiecertificaten conform de ASME PTC6-, ISPESL- en IBR-normen.

Met ons uitgebreide productaanbod kunnen wij vrijwel alle industriële toepassingen dekken. Om aan uw specifieke behoeften te voldoen kunnen op maat gemaakte oplossingen worden ontwikkeld.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is de betaverhouding (β)?

De betaverhouding (β) bepaalt hoe sterk de dwarsdoorsnede van de pijpleiding vernauwd is. De betaverhouding dient dus als factor te worden beschouwd. Een betaverhouding van 0,75 komt dus overeen met een vernauwing van 75 % van de dwarsdoorsnede van de pijpleid ... meer

Wat zijn de voordelen van pitotbuizen?

Pitotbuizen zijn eenvoudig te gebruiken en te installeren. Ze werken probleemloos met een constante prestatie en hebben vrijwel geen drukdaling. Met pitotbuizen is een kosteneffectieve meting en energiebesparing mogelijk. Ze kunnen worden gebruikt als permanent aan ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.