Onder 'Scheidingsmembraansystemen' vindt u een selectie van de gebruikelijke combinaties van scheidingsmembranen met manometers. Alle scheidingsmembranen die u hier aantreft zijn snel beschikbaar en vooral geschikt voor veeleisende meettaken in de farmaceutische en biotechnologische industrieën, levensmiddelen- en drankenindustrieën, enz. Het volledige assortiment scheidingsmembranen van WIKA vindt u onder “Scheidingsmembranen”.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard membraanafdichtingssystemen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wanneer worden steriele flensaansluitingen gebruikt met scheidingsmembranen?

De combinatie van scheidingsmembranen met drukmeetinstrumenten in hygiënisch ontwerp kan worden gebruikt voor processen met gassen, perslucht of damp alsook met vloeibare, pasteuze, poederige en hete media. De scheidingsmembranen zijn bestand tegen d ... meer

Welke invloed heeft het volume op een scheidingsmembraansysteem?

Bij het aansluiten van een scheidingsmembraan op een drukmeetinstrument moet het scheidingsmembraan een werkvolume leveren dat ten minste gelijk is aan het regelvolume van het drukmeetinstrument. Onder echte bedrijfsomstandigheden moet er rekening me ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.