Scheidingsmembraansystemen

Onder 'Scheidingsmembraansystemen' vindt u een selectie van de gebruikelijke combinaties van scheidingsmembranen met manometers. Alle scheidingsmembranen die u hier aantreft zijn snel beschikbaar en vooral geschikt voor veeleisende meettaken in de farmaceutische en biotechnologische industrieën, levensmiddelen- en drankenindustrieën, enz. Het volledige assortiment scheidingsmembranen van WIKA vindt u onder “Scheidingsmembranen”.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard membraanafdichtingssystemen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wanneer dient een scheidingsmembraan te worden aangebracht?

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor drukmetingen wanneer het procesmedium niet in contact dient te komen met de onder druk staande onderdelen van het meetinstrument of wanneer afstelling op de ruwe omstandigheden van een proces nodig is.

Welke invloed heeft temperatuur op een scheidingsmembraansysteem?

Temperaturen in echte bedrijfsomstandigheden (proces- en omgevingstemperatuur) leiden tot volumewijzingen in de systeemvulvloeistof. Dit leidt op zijn beurt weer tot een drukwijziging in het gesloten systeem en dus displayafwijkingen.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.