Scheidingsmembraansystemen

Onder 'Scheidingsmembraansystemen' vindt u een selectie van de gebruikelijke combinaties van scheidingsmembranen met manometers. Alle scheidingsmembranen die u hier aantreft zijn snel beschikbaar en vooral geschikt voor veeleisende meettaken in de farmaceutische en biotechnologische industrieën, levensmiddelen- en drankenindustrieën, enz. Het volledige assortiment scheidingsmembranen van WIKA vindt u onder “Scheidingsmembranen”.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard membraanafdichtingssystemen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Hoe werkt een scheidingsmembraan?

Een membraan gemaakt van het juiste materiaal scheidt het te meten medium van het meetinstrument. De interne ruimte tussen het membraan en het drukmeetinstrument is volledig gevuld met een systeemvulvloeistof. De procesdruk wordt door het elastische membraan overge ... meer

In welke toepassingsgebieden kunnen scheidingsmembranen worden gebruikt?

Scheidingsmembraansystemen kunnen druk weerstaan bij extreme temperaturen (-130 °C ... +400 °C) en bij een grote verscheidenheid aan media, waardoor zij onder extreme omstandigheden nauwkeurige drukmetingen mogelijk maken.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.