Scheidingsmembraansystemen

Onder 'Scheidingsmembraansystemen' vindt u een selectie van de gebruikelijke combinaties van scheidingsmembranen met manometers. Alle scheidingsmembranen die u hier aantreft zijn snel beschikbaar en vooral geschikt voor veeleisende meettaken in de farmaceutische en biotechnologische industrieën, levensmiddelen- en drankenindustrieën, enz. Het volledige assortiment scheidingsmembranen van WIKA vindt u onder “Scheidingsmembranen”.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard membraanafdichtingssystemen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is een scheidingsmembraansysteem?

Een scheidingsmembraansysteem is een combinatie van een scheidingsmembraan en een drukmeetinstrument, die zelfs aan de moeilijkste omstandigheden binnen de procesindustrie kan worden aangepast. Een membraan gemaakt van het juiste materiaal scheidt het te ... meer

Wat is de responstijd bij scheidingsmembraansystemen?

De responstijd van het scheidingsmembraansysteem is de bepaalde vertragingstijd die verstrijkt totdat de wijzer van het drukmeetinstrument 9/10 van de waarde van een plotselinge drukwijziging aangeeft. Het hangt af van de volumeverplaatsing in het gehele systeem.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.