Scheidingsmembraansystemen

Onder 'Scheidingsmembraansystemen' vindt u een selectie van de gebruikelijke combinaties van scheidingsmembranen met manometers. Alle scheidingsmembranen die u hier aantreft zijn snel beschikbaar en vooral geschikt voor veeleisende meettaken in de farmaceutische en biotechnologische industrieën, levensmiddelen- en drankenindustrieën, enz. Het volledige assortiment scheidingsmembranen van WIKA vindt u onder “Scheidingsmembranen”.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard membraanafdichtingssystemen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wanneer worden schroefdraadaansluitingen gebruikt met scheidingsmembranen?

De combinaties van scheidingsmembranen met schroefdraadaansluitingen kunnen worden gebruikt voor processen met extreme temperaturen en met agressieve, hechtende, corrosieve, zeer stroperige, milieuschadelijke of giftige media.

Wat zijn de karakteristieken van een in-line scheidingsmembraan?

De in-line scheidingsmembraan is perfect geschikt voor gebruik met stromende media. Wanneer de pakking volledig in de procesleiding geïntegreerd is, veroorzaken metingen geen turbulentie, hoeken, dode hoeken of andere belemmeringen in de stroomrichting.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.