Thermometers met wijzerplaat

Onze thermometers met wijzerplaat werken volgens het bimetale, expansie of gasbedieningsprincipe. Dit maakt schaalbereiken van -200 tot +700 °C in verschillende klassenauwkeurigheden, responstijden en weerstand tegen omgevingsinvloeden mogelijk. Diverse verbindingsmodellen, steeldiameters en lengtes maken een flexibel meetpuntontwerp mogelijk. Thermometers met wijzerplaat en met capillair zijn bijzonder veelzijdig. Alle thermometers zijn indien nodig geschikt voor werking in een thermowell.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard bimetaal thermometers rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is de maximale lengte van een capillair voor gevulde thermometers?

In theorie kan de capillair van een gevulde thermometer tot 100 m lang zijn. Er is echter een groot voelervolume nodig zodat de gevulde thermometer binnen klasse 1 functioneert. Met de expansiethermometer is de maximale lengte beperkt tot 15 meter, omdat anders het ... meer

Welke invloed heeft de omgevingstemperatuur op het meetresultaat?

Dit hangt af van de volgende parameters:
1. Verhouding van het volume van de voeler (buis) tot de meetkabel en Bourdonbuis (vuistregel: 99:1).
2. Lengte van de meetkabel (capillair) - hoe langer, des te meer invloed.
3. Grootte van de omgevingstempe ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.