Hoogkwalitatieve temperatuurtransmitters van WIKA

Temperatuurtransmitters zetten het invoersignaal van een groot aantal sensoren zoals weerstandssensoren en thermokoppels, en in sommige gevallen ook van potentiometers, om in een gestandaardiseerd uitvoersignaal (bijv. 0 ... 10 V of 4 ... 20 mA). Met digitale temperatuurtransmitters kan het sensortype en het meetbereik vrij worden geconfigureerd, naast nog veel meer opties zoals foutregistratie of een meetpuntidentificatie.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard temperatuurtransmitters rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Over welke bijzondere eigenschappen beschikt de T32 SIL transmitter?

Er wordt een FMEDA analyse op uitgevoerd. De T32 is ontwikkeld conform IEC 61508 en is dienovereenkomstig vervaardigd. De T32 werkt uitsluitend met actieve schrijfbeveiliging.

Wat is het verschil tussen analoge en digitale transmitters?

Bij WIKA is op analoge transmitters analoge elektronica aangebracht, maar geen processors. Digitale transmitters beschikken over processors. Het outputsignaal kan echter voor beide modellen een 4 ... 20 mA analoog signaal zijn.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.