Het doel van Tubeskin-meting is het bepalen van de levensduur van de buis, het bewaken van de trends en het bieden van beveiligingen binnen een systeem. Door te vertrouwen op accurate Tubeskin-sensoren kunnen klanten in hun bedrijf een langere levensduur van buizen en een geoptimaliseerde productie in de verwarmingswerkzaamheden realiseren. WIKA’s Tubeskin-productassortiment omvat de REFRACTO-PAD®, V-PAD®, XTRACTO-PAD® en WELD-PAD thermokoppels met oplossingen die bij uw toepassing passen. Naast met deze Tubeskin-producten biedt WIKA installatiediensten als hoofdonderdeel van een succesvolle Tubeskin-oplossing.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is een Tubeskin thermokoppel?

Tubeskin thermokoppels worden gebruikt voor het meten van de temperatuur van buizen in verwarmers of ovens. De thermokoppel meet de huid temperatuur van de buis zelf.

Om een XTRACTO-PAD® (model TC59-X) assemblage te vervangen, moet ik alle accessoires aanschaffen?

Nee, de buisklemmen, geleidebuis met lasplaat en het hittescherm worden hergebruikt. Slechts het sensorelement moet vervangen worden. Lassen is niet nodig.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.