Het doel van Tubeskin-meting is het bepalen van de levensduur van de buis, het bewaken van de trends en het bieden van beveiligingen binnen een systeem. Door te vertrouwen op accurate Tubeskin-sensoren kunnen klanten in hun bedrijf een langere levensduur van buizen en een geoptimaliseerde productie in de verwarmingswerkzaamheden realiseren. WIKA’s Tubeskin-productassortiment omvat de REFRACTO-PAD®, V-PAD®, XTRACTO-PAD® en WELD-PAD thermokoppels met oplossingen die bij uw toepassing passen. Naast met deze Tubeskin-producten biedt WIKA installatiediensten als hoofdonderdeel van een succesvolle Tubeskin-oplossing.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Heb ik expansiebochten nodig?

Wanneer u een Tubeskin thermokoppel buiten de oven (vaste uitgang) verankert en er sprake van ovenbuisverplaatsing is, hebt u expansiebuizen nodig. Er zijn diverse expansiebochten verkijgbaar zoals S-bocht, meervoudige spiraal, enkele spiraal en spiraalbocht.

Waarom zou ik een Tubeskin thermokoppel gebruiken?

Temperatuurmeting in verwarmers of ovens is uitermate belangrijk en de Tubeskin thermokoppel is een van de beste manieren om te bepalen of de temperatuur zich in het juiste bereik bevindt.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.