Draagbare temperatuur kalibrators

Efficiënte kalibratie met temperatuur kalibrators van WIKA

Draagbaar temperatuur kalibrators (dry-well kalibrators) zijn elektronische regelaars die automatisch, snel en droog voor een temperatuur zorgen. Door de hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en eenvoudige bediening zijn draagbare temperatuurkalibratoren bijzonder geschikt als fabrieks-/werkstandaard voor het automatisch testen en/of kalibreren van allerlei temperatuurmeetinstrumenten. Een groot voordeel zijn de grote hulsdiameters en de snelle, stabiele temperatuurregeling, omdat door deze eigenschappen de kalibratietijd zeer efficiënt kan worden gebruikt.

Kalibratie services

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een competente partner.

Details
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is een radiale gradiënt?

Temperatuurverschil tussen de individuele boringen van een inzetstuk.

Hoe moeten de inzetstukken onderworpen zijn om de beste resultaten te behalen?

De inzetstukken dienen in overeenstemming met de diameter van de testitems geboord te zijn. Over het algemeen dient de diameter van de boring, rekening houdend met de thermische uitzetting van het testitem, zo klein mogelijk gekozen te worden. Luchtspleet tussen de ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.