Petrochemische industrie

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Vermogen om elke uitdaging aan te gaan

De productie van chemische producten uit aardgas en nafta in raffinaderijen stelt hoge eisen aan de procesinstrumentatie. In verschillende processtappen zoals kraken, condensatie of distillatie worden de betreffende tussen- of eindproducten gefabriceerd onder bepaalde druk- en temperatuuromstandigheden. De hoge precisie en kwaliteit van WIKA's door de jaren heen bewezen producten zorgt hier voor maximale beschikbaarheid van de installatie. Omdat de omgang met de diverse gasmengsels en de zeer ontvlambare nafta niet zonder gevaar is, kunnen bijvoorbeeld onze ATEX-geteste en gecertificeerde meetinstrumenten een bijdrage leveren aan de vereiste veiligheid.


Maximale veiligheid

Omdat de primaire en secundaire producten zeer divers zijn, zijn er verschillende materialen nodig voor de natte delen die in aanraking komen met het proces. In atmosferen met H2S, die in geval van corrosieschade aan de installatie een mogelijk gezondheids- en veiligheidsrisico vormen voor bewoners, personeel of de omgeving, dienen voor de instrumentatie te allen tijde de NACE / ISO 15156-eisen te worden nageleefd.


WIKA - Uw sterke partner

In het bijzonder bij toepassingen met agressieve media in combinatie met hoge temperaturen zijn individuele oplossingen met assemblages van scheidingsmembranen of beschermbuizen essentieel. Er is een vergelijkbare grote verscheidenheid bij de eisen aan niveaubewaking in tankparken. Voor alle genoemde toepassingsvoorbeelden biedt WIKA een ongeëvenaard programma van instrumenten voor druk-, temperatuur- en niveaumeting en ook kalibratie-instrumenten en -diensten.

Toepassingsvoorbeelden

  • Pijpleidingen
  • Destillatiekolommen
  • Stoomvaten
  • Extractievaten
  • Condensaatafscheiders
  • Tankparken

WIKA is al meer dan 25 jaar actief in de aannemerswereld. Samen met internationale technische ondernemingen voeren wij grote projecten uit over de gehele wereld. We zijn dus meer dan een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande procesinstrumentatie en meetinstrumenten: Als uw partner ontwikkelen wij met u producten en oplossingen die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.

WIKA is uw deskundige partner in alle fasen van het project: te beginnen met het plannen van de basis- en detailengineering via de verwezenlijking en uitvoering van het project tot de after-sales service.


De capaciteitsfactoren

Ons hoge prestatieniveau is voornamelijk gebaseerd op drie factoren: Een breed en innovatief productassortiment, uitgebreide en deskundige service en een betrouwbare wereldwijde aanwezigheid. Wij zetten ons ook graag in voor uw succes.


van
Segment brochure

Chemical and petrochemical industries - customised measurement solutions and services

Segment brochure

Tubeskin measurements

Brochure

EPC Contractor Business

Flyer

Engineered instrumentation for Ethylene production

Flyer

Instrumentation for high-pressure applications

Kalibratiediensten

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een deskundige partner.

Details