Draagbare kalibrators zijn kalibratie-instrumenten voor mobiel gebruik voor het nauwkeurig meten en vastleggen van drukprofielen. Er zijn voor de instrumenten onderling uitwisselbare druksensoren verkrijgbaar met meetbereiken tot 8.000 bar. Daardoor zijn draagbare kalibrators bijzonder geschikt als testinstrumenten voor diverse toepassingen in de meest uiteenlopende industrieën. Gegevens die in de draagbare kalibrators zijn vastgelegd kunnen via pc-software worden geëvalueerd. Sommige instrumenten leggen kalibraties vast in het interne geheugen, waardoor ze later op een pc kunnen worden afgelezen. Optioneel kan er een kalibratierapport worden aangemaakt met onze kalibratiesoftware WIKA-Cal.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard draagbare kalibrators rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.