Technische oplossingen - Druk

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Uw behoefte - Onze oplossing

We zien onszelf niet alleen als leverancier van topkwaliteit meettechnologie, maar ook als zeer competente partner die samen met u individueel ontworpen oplossingen kan creëren. Op basis van uw specifieke toepassingen en in nauwe samenwerking met u, zijn wij er klaar voor om voor u op maat gemaakte producten te ontwikkelen.

Uw voordelen

  • Klantspecifieke drukmeetoplossingen
  • Korte levertijden en lage kosten
  • Wereldwijde contacten door dochterondernemingen en distributiepartners
  • Topkwaliteit en wereldwijd gerenommeerde knowhow
  • Vele jaren ervaring op het gebied van drukmeettechnologie en massaproductie
  • Zekerheid van levering door hoge productiecapaciteit
  • Sterk innovatief potentieel door gekwalificeerde ontwikkelingsingenieurs

Verwezenlijking van uw individuele oplossing

Ontwerp uw ideale meetinstrument samen met ons - elektronisch, mechatronisch of mechanisch - WIKA beschikt over een ruim assortiment. Natuurlijk combineren we dit ook, afhankelijk van de behoefte, met de bijpassende accessoires (aansluiting) of met een scheidingsmembraan voor de meest moeilijke meettaken. Hierbij is rekening gehouden met onze ervaring uit tal van uitgevoerde projecten, waardoor we over beproefde oplossingen en componenten beschikken waarop we kunnen voortbouwen. Waar nodig passen wij onze systemen aan op uw individuele toepassing of ontwikkelen wij nieuwe.

Neem contact met ons op, wij voorzien u graag van advies!


Elektronische druksensoren

We bieden een compleet assortiment met elektronische druksensoren. Keramische dikfilm, metalen dunfilm of piëzoresistief – het volledige scala aan toonaangevende sensortechnologie van vandaag wordt intern door ons ontwikkeld.

Er zijn diverse druksensoren verkrijgbaar als basis voor uw individuele oplossing:


Scheidingsmembranen

Door het gebruik van scheidingsmembranen kunnen drukmeetinstrumenten zelfs op de meest moeilijke omstandigheden worden aangepast. Door de vele ontwerpen en materiaalcombinaties die wij aanbieden kan een zeer breed scala aan drukken worden verwerkt, ook bij extreme temperaturen en met de meest uiteenlopende procesmedia. Naast de standaardmaterialen zijn er voor vrijwel alle instrumenten talrijke speciale ontwerpen verkrijgbaar. Onze membraanafdichtingen worden dus ook vaak gebruikt in toepassingen zoals sanitaire toepassingen of in gevaarlijke gebieden.

Mocht u echter een speciale ontwikkeling wensen - geen probleem: Wij geven uw wensen en behoeften graag door aan onze afdeling ontwikkeling, zodat wij samen met u een geschikte “technische oplossing” kunnen voorbereiden.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.

  • 0