Voor elke meetpuntbehoefte de optimale thermowell

Thermowells/Beschermbuizen van WIKA worden gebruikt onder veeleisende gebruiksomstandigheden. De varianten verschillen vooral in hun ontwerpen, met flenzen, met schroefdraden voor het vastschroeven of lassen. Bovendien zijn alle aansluitingen voor sanitaire toepassingen en thermowells in solide vervaardigd Vanstone ontwerp zonder lasnaden verkrijgbaar. De keuze van materialen en de fabricage van de thermowells conform globale normen of klantspecificaties zorgen voor optimale bescherming van de sensor.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard beschermbuizen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat wordt bedoeld met dubbel gecertificeerde materialen, zoals SS 316/316L?

Dubbel gecertificeerde materialen voldoen aan de eisen van de individuele materialen. Het materiaal SS316 beschikt conform ASTM A182 over een maximaal koolstofgehalte van 0,08 %; het materiaal SS316L (L=lage koolstof) heeft een maximaal koolstofgehalte van 0,03 %. ... meer

Wat is het verschil tussen thermowells uit 1 stuk en gefabriceerde thermowells?

Gefabriceerde thermowells zijn gemaakt van buizen die (bijvoorbeeld) tijdens het proces afgedicht zijn door een solide gelaste punt. Thermowells uit 1 stuk zijn gemaakt van een volledig stuk staafmateriaal (rond of hexagonaal).

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.