Voor elke meetpuntbehoefte de optimale thermowell

Thermowells van WIKA worden gebruikt onder veeleisende gebruiksomstandigheden. De varianten verschillen vooral in hun ontwerpen, met flenzen, met schroefdraden voor het vastschroeven of lassen. Bovendien zijn alle aansluitingen voor sanitaire toepassingen en thermowells in solide vervaardigd Vanstone ontwerp zonder lasnaden verkrijgbaar. De keuze van materialen en de fabricage van de thermowells conform globale normen of klantspecificaties zorgen voor optimale bescherming van de sensor.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard beschermbuizen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is de minimale insteeklengte van een thermowell?

De insteeklengte van een thermowell wordt gespecificeerd door de gebruikte thermometer. Over het algemeen kunt u uitgaan van een lengte van 60-100 mm voor mechanische thermometers van een minimale totale lengte. Elektrische thermometers hebben een insteeklengte nod ... meer

Waarom hebben thermowells tegenwoordig voornamelijk binnenschroefdraden voor thermometeraansluitingen, en geen buitenschroefdraden zoals in oudere specificaties?

De kans op schade met binnenschroefdraden is kleiner dan met buitenschroefdraden. Omdat het vervangen van thermowells altijd met moeilijkheden gepaard gaat. Omdat hiermee de thermometer er zonder moeite uit kan worden gehaald terwijl de installatie draait, wordt de ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.