Voor elke meetpuntbehoefte de optimale thermowell

Thermowells van WIKA worden gebruikt onder veeleisende gebruiksomstandigheden. De varianten verschillen vooral in hun ontwerpen, met flenzen, met schroefdraden voor het vastschroeven of lassen. Bovendien zijn alle aansluitingen voor sanitaire toepassingen en thermowells in solide vervaardigd Vanstone ontwerp zonder lasnaden verkrijgbaar. De keuze van materialen en de fabricage van de thermowells conform globale normen of klantspecificaties zorgen voor optimale bescherming van de sensor.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard beschermbuizen rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat betekenen ZFP, NDE of NDT?

ZFP is de Duitse afkorting voor "Zerstörungsfreie Prüfungen" (niet-destructieve onderzoeken). De afkortingen NDE of NDT staan voor "Non-Destructive Examination" of "Non-Destructive Testing" (niet-destructief onderzoek resp. niet-destructief testen). Dit w ... meer

Waarom specificeren sommige gebruikers een gepolijst thermowell oppervlak, en anderen definiëren een hoge ruwheid of karteling van het gebied in de stroming?

Dit hangt af van het gebruik van de thermowell. Een gepolijst oppervlak heeft een hogere corrosieweerstand dan een ruw oppervlak. Het ruwe of gekartelde oppervlak heeft een voordeel wat betreft de trillingsbekrachtiging door het Von Karman wervelwindeffect, wat ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.