Hoge meetprecisie met procestransmitters

Procestransmitters onderscheiden zich van druksensoren door hun grotere werkingsgebied. Zij beschikken over geïntegreerde displays, een zeer hoge meetprecisie en vrij instelbare meetbereiken, communiceren via digitale bussignalen en kunnen geleverd worden met een groot aantal verschillende behuizingen en Ex-toelatingen. Door aansluiting op membraanafdichtingen zijn ze tevens geschikt voor de meest moeilijke werkomstandigheden.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard procestransmitters rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat betekenen de Temperatuurklasse-aanduidingen?

De ontstekingstemperatuur is de laagste temperatuur waarbij een ontvlambaar mengsel van gassen bij een vlam, een heet oppervlak of een op andere wijze gegenereerde vonk kan ontbranden. Gassen en dampen zijn verdeeld in klassen waarin de temperatuur van het oppervla ... meer

Bij welke druk kan het drukmeetinstrument worden vernietigd?

Drukwaarden boven de overdruklimiet kunnen leiden tot onomkeerbare schade van het meetinstrument. Het maakt niet uit of deze druk constant aanwezig is of slechts van korte duur is. In beide gevallen kan de volledige vernietiging van de onderdelen die blootgesteld w ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.