Continue meting met vlotter

Onze niveausensoren maken de continue meting van niveaus mogelijk, onafhankelijk van fysieke en chemische veranderingen van de procesmedia zoals schuim, conductiviteit, diëlektricum, druk, vacuüm, temperatuur, dampen, condensatie, vorming van luchtbellen, kookeffecten en verandering van de dichtheid. Via de HART® interface is parallelle meting van de interfacelaag en het algehele niveau mogelijk. Het niveau kan proportioneel ten opzichte van hoogte of volume worden weergegeven. Procesaansluiting, geleidingsbuis en vlotter kunnen worden gemaakt van roestvrij staal 1.4571, 1.4435, 1.4539, titanium of diverse kunststoffen.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Hoe werkt een niveausensor?

Deze niveausensoren werken volgens het vlotterprincipe met magnetische transmissie. Het magneetsysteem van de vlotter in de geleidebuis activeert een weerstandsmeetketen die overeenkomt met een 3-draads potentiometercircuit in de geleidebuis.

Waar wordt een magnetostrictieve niveausensor voor gebruikt?

Deze niveausensoren worden gebruikt als pick-ups van meetwaarden voor de continue vastlegging van niveaus, en zijn gebaseerd op het bepalen van de positie van een magnetische vlotter volgens het magnetostrictieve meetprincipe.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.