Technische oplossingen – Kracht

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Uw behoefte – Onze oplossing

Voor u zijn snelle time-to-market, precisie maar ook veiligheid van investering en betrouwbaarheid van belang. Of het nu op het gebied van havenlogistiek, machinebouw, kranen en hijsmiddelen, medische of landbouwtechniek of een ander toepassingsgebied is. Betrouwbare krachtmeting is bij WIKA een doorslaggevende factor. Wij hebben de juiste oplossing - of wij ontwikkelen die samen met u.

Speciale aanvragen zijn 'business as usual' voor onze technici.

Als het op individuele behoeften voor krachtmeting aankomt, ontwikkelen wij de juiste oplossingen in samenwerking met u. Voor de optimale geometrie en de perfecte positionering van de krachtsensor maken we gebruik van de 'finite element method' (FEM). Hiermee worden de ontwerpgegevens geëvalueerd en praktijksituaties gesimuleerd. Onze productielijnen zijn eveneens ontworpen voor prototypes, speciale geometrieën en kleine partijen.

Voor individuele oplossingen is uitgebreide kennis nodig van de technologieën, procedures en processen van de toepassing. Dit is onze claim: Van krachtsensoren als ondergeschikte componenten naar “intelligente” assemblages met optimaal geïntegreerde krachtmetingsoplossingen. Hiervoor implementeren wij dunfilmsensoren in elke gespecificeerde of door ons te ontwikkelen componentgeometrie In eerste instantie analyseren wij, samen met u, alle behoeften - waar nodig, ter plaatse. We leggen in dit stadium de voornaamste eigenschappen vast, analyseren montage- en bedrijfsvoorwaarden en ontwikkelen vaak al initiële oplossingen. Ons technische team begeleidt u van de keuze van de optimale oplossing, via het testen en eventueel benodigde certificering direct naar de transitie naar de productie. Volledige inzet en gekwalificeerdheid van het personeel zijn bij ons vanzelfsprekend.

Neem contact met ons op – wij voorzien u graag van advies!

Brochure

Force measurement is a matter of trust

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.

  • 0