Technische oplossingen - Niveau

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Uw vereiste - Onze oplossing

WIKA is wereldwijd marktleider op het gebied van druk-, temperatuur- en niveaumeettechnologie. In samenwerking met u ontwikkelen wij uitgebreide oplossingen gebaseerd op onze meettechnologiecomponenten van hoge kwaliteit, waarbij de oplossingen uiteindelijk in uw bedrijfsprocessen worden geïntegreerd. Ook op het gebied van niveaumeting vragen individuele behoeften om op maat gemaakte oplossingen. Of ze nu bijzonder groot of zeer precies zijn - niveaumetingen zijn onze passie.

We bieden een groot aantal niveaumeetinstrumenten voor temperaturen tot 450 °C of drukbereiken tot 600 bar.

Een groot deel van de ontwikkeling wordt toegepast op individuele oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de chemische, farmaceutische, offshore- en petroleum-, scheepsbouw- en levensmiddelenindustrie, alsook voor machinebouw en fabrieksbouw, waterzuiveringsinstallaties en steeds vaker voor de uitgebreide milieutechnieksector.

Onze gekwalificeerde werknemers proberen altijd de oplossing te vinden voor klantspecifieke problemen. De nieuwste productietechnieken, compromisloos kwaliteitsmanagement alsook nationale en internationale goedkeuringen zijn verdere randvoorwaarden voor de goede naam van ons bedrijf.

Neem contact met ons op – wij voorzien u graag van advies!

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.

  • 0