Digitale manometers - Kalibratie

Hoogkwalitatieve digitale manometers van WIKA

Digitale precisiemanometers zijn geschikt voor stationaire en mobiele meting en de weergave van druk. Verder kan een digitale precisiemanometer worden gebruikt als drukreferentie en het maakt eenvoudig testen, aanpassen en kalibratie van andere drukmeters ter plaatse mogelijk. Met behulp van efficiënte meetcellen met elektronische linearisatie van de bekende curve wordt een hoge nauwkeurigheid bereikt.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard digitale manometers rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Kan de aansluiting worden gewijzigd?

De elektrische aansluiting kan niet worden gewijzigd.

Functioneert een druktransmitter ook nog als de voeldingsspanning net onder een bepaald vastgesteld niveau ligt?

Tot een bepaalde druk geeft de druktransmitter nog steeds een correct outputsignaal. Als de druk dit punt overstijgt, blijft het outputsignaal echter op dezelfde waarde, omdat de voedingsspanning niet voldoende is voor de volledige output.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.