Digitale manometers - Kalibratie

Hoogkwalitatieve digitale manometers van WIKA

Digitale precisiemanometers zijn geschikt voor stationaire en mobiele meting en de weergave van druk. Verder kan een digitale precisiemanometer worden gebruikt als drukreferentie en het maakt eenvoudig testen, aanpassen en kalibratie van andere drukmeters ter plaatse mogelijk. Met behulp van efficiënte meetcellen met elektronische linearisatie van de bekende curve wordt een hoge nauwkeurigheid bereikt.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard digitale manometers rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Kan elke druktransmitter elk medium meten?

Nee, de in het data sheet vermelde materialen dienen door de klant op weerstand te worden gecontroleerd.

Bij welke druk kan het drukmeetinstrument worden vernietigd?

Drukwaarden boven de overdruklimiet kunnen leiden tot onomkeerbare schade van het meetinstrument. Het maakt niet uit of deze druk constant aanwezig is of slechts van korte duur is. In beide gevallen kan de volledige vernietiging van de onderdelen die blootgesteld w ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.