Bedrijf

WIKA Benelux

Verkoop- en technische ondersteuning

WIKA Benelux beschikt over een technisch sterk intern en extern verkoop- en ondersteuningsteam met een gecombineerde ervaring in de instrumentatie-industrie van meer dan 60 jaar. We hebben tevens een sterk projectteam dat u ondersteunt bij alle vereisten voor modern projectwerk.

Vulcapaciteit van membraanafdichting

WIKA Benelux exploiteert een professionele vulfaciliteit voor scheidingsmembranen, bemand met ervaren technici die elke druktransmitter op de wereldberoemde WIKA scheidingsmembranen monteert. Emerson, Yokogawa, Honeywell, E&H, Siemens, ABB, Vega zijn slechts een paar van de toonaangevende transmitterfabrikanten waarmee wij samenwerken om met behulp van onze interne software te voldoen aan klanttoepassingen voor membraanafdichtingen.

   Kalibratie en reparaties

   WIKA Benelux beschikt over een complete druk- en temperatuurkalibratiefaciliteit voor duizenden certificaten per jaar. We bieden eveneens een volledige reparatieservice van manometers tot scheidingsmembraan (chemical seal), met behulp van WIKA's eigen kalibratieapparatuur.

   Ex-voorraadmagazijnen

   WIKA Benelux heeft nog enkele stuks snellopende items achter de hand die nog dezelfde dag verzonden kunnen worden, en als we het hier niet hebben, verzenden wij het direct van onze fabriek in Duitsland naar uw deur.

   Klaar voor B2B

   WIKA Benelux heeft een compleet B2B-proces geïmplementeerd om de afhandeling van bestellingen te verbeteren en te beheersen. We werken ook zeer nauw samen met grotere klanten en distributiekanalen om met behulp van tools en elektronische bestelprocessen orderverwerking en kosten te beperken..


   Onze openingstijden

   Maandag - Donderdag: 08:30 - 12:30 / 13:00 - 17:00
   Vrijdag: 08:30 - 12.30 / 13:00 - 16:00
   Zaterdag - Zondag: Voor noodgevallen: +31 615586474
   Brochure

   WIKA in beeld