Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Gemeentelijke watervoorziening

Drukmeetinstrumenten van WIKA worden op alle gebieden van de gemeentelijke watervoorziening gebruikt: bij de productie en voorbereiding van ongezuiverd water voor het krijgen van drink- en sanitairwater, alsook voor de oplsag en distributie van water.


Gemeentelijke afvalwaterbehandeling

Onze meetinstrumenten worden tevens gebruikt binnen de meest uiteenlopende gebieden van gemeentelijke afvalwaterbehandeling, bijv. in overstort-, regenopvang- en beluchtingsbekkens, bezinktanks, woelsystemen, filterpersen, vergisters en bij de toevoer van perslucht. WIKA heeft een groot aantal standaard mechanische en elektronische drukmeetinstrumenten en onderdompelbare druktransmitters. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze - neem contact met ons op!


Behandeling van industrieel afvalwater

De IPPC-regelgeving verplicht de industrie gebruik te maken van de Best Available Technique (BAT) om de afvoer van afvalwater te optimaliseren. Daarom is er een groeiende interesse in afvalwaterbehandelingssystemen met geavanceerde meettechnologie. WIKA biedt hier ook innovatieve oplossingen op het gebied van druk-, temperatuur- en niveaubewaking.

Toepassingsvoorbeelden

  • Niveaumetingen in putten, hoge/lage reservoirs en open water
  • Filtercontrole
  • Pomp- en drukverhogingsinstallaties
  • Regeling van de netdruk

WIKA is al meer dan 25 jaar actief in de aannemerswereld. Samen met internationale technische ondernemingen voeren wij grote projecten uit over de gehele wereld. We zijn dus meer dan een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande procesinstrumentatie en meetinstrumenten: Als uw partner ontwikkelen wij met u producten en oplossingen die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.

WIKA is uw deskundige partner in alle fasen van het project: te beginnen met het plannen van de basis- en detailengineering via de verwezenlijking en uitvoering van het project tot de after-sales service.


De capaciteitsfactoren

Ons hoge prestatieniveau is voornamelijk gebaseerd op drie factoren: Een breed en innovatief productassortiment, uitgebreide en deskundige service en een betrouwbare wereldwijde aanwezigheid. Wij zetten ons ook graag in voor uw succes.


van
Segment brochure

Water & Wastewater Technology

Brochure

EPC Contractor Business

Flyer

Ultrapure water sensors

Flyer

Industrial process water

Kalibratiediensten

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een deskundige partner.

Details