Mobiele werkende machines

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Prestaties voor krachtige machines

Maximale prestatie bij maximale energiedoelmatigheid, hoge veiligheidsstandaarden en lage emissies - de eisen met betrekking tot het gebruik van mobiele werkmachines zijn enorm toegenomen. Alleen door nauwkeurige controles van werkende en ondersteunende processen tot automatisering en energiebeheercontrole via de directe energievraag kan aan deze eisen worden voldaan. De randvoorwaarde hiervoor is altijd het gebruik van krachtige meettechnologie.

WIKA biedt in haar assortiment krachtige meetproducten die speciaal gemaakt zijn voor de meettaken in mobiele werkmachines. Hun meetbereiken, nauwkeurigheid, gebruikstemperaturen en overdrukbeveiliging zijn afgestemd op dit toepassingssegment, zij voldoen aan de segmentspecifieke interfacenormen en daarbij beschikken zij over de vereiste compactheid.


Robuustheid voor extreme omstandigheden

Schokken en trillingen, stof en modder, droogte en vochtigheid, hitte en kou en een wisselende elektromagnetische omgeving - mobiele werkmachines worden tijdens het gebruik blootgesteld aan extreme en afwisselende omstandigheden. Desalniettemin dienen mobiele werkmachines een stabiele prestatie te leveren.

WIKA voldoet aan de zware werkomstandigheden van mobiele werkmachines met uitzonderlijk robuuste producten die de kennis van meettechnologie, kwalitatief hoogstaande materialen en de meest geavanceerde productieprocessen verenigen met een robuust ontwerp. Ze beschikken dus over een grote bestendigheid tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen, hoge IP-bescherming en uitzonderlijke EMC-kenmerken.


Hoge betrouwbaarheid voor hoge beschikbaarheid

Weinig uitvaltijden - maximale beschikbaarheid is een van de meest belangrijke eisen aan mobiele werkmachines. Dit wordt echter bepaald door de operationele beschikbaarheid van de componenten die - gerelateerd aan hun specifieke taak - functioneel relevant zijn of - gerelateerd aan de werkingstoestand van de machine - zelfs veiligheidsrelevant zijn. Daarom worden de hoogste eisen aan de betrouwbaarheid van dergelijke componenten gesteld. WIKA stemt continu alle bedrijfsprocessen af op geleverde kwaliteit. Het productiesysteem van WIKA volgt consequent de lean filosofie en continue verbetering via Kaizen en Six Sigma. Als gevolg van het hoge niveau van de interne productie, houdt WIKA de beslissende productiestappen in de hand. In het proces is uitgebreid testen een constant element van het productieproces. Dit geeft WIKA producten de betrouwbaarheid waar ze om bekend staan.

Toepassingsvoorbeelden

  • Bouwmachines: Lader, graafmachine, bulldozer, kiepwagen, wegwals, ...
  • Landbouwmachines: Tractor, maaidorser, veldhakselaar, veldspuit, ...
  • Bosbouwmachines: Rooimachine, verlader, bosvoertuig, laadmachine, ...
  • Goederenbehandeling: Mobiele kraan, bedrijfswagens met laadkraan, vorkheftruck, reachstacker, ...
  • Gemeentevoertuigen: Winterservicevoertuig, straatveegmachine, vuilniswagen, ...
van
Segment brochure

Mobile working machines

Kalibratiediensten

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een deskundige partner.

Details