Veelzijdige vlotterschakelaars van WIKA

Vlotterschakelaars worden gebruikt voor de puntgebaseerde detectie van grensniveaus van een of meerdere niveaus. Ze werken onafhankelijk van schuim, conductiviteit, diëlektricum, druk, vacuüm, temperatuur, dampen, condensatie, vorming van luchtbellen, kookeffecten en trillingen en zijn geschikt voor vrijwel alle vloeibare procesmedia. De schakelbediening is contactloos, niet aan slijtage onderhevig en heeft geen stroomtoevoer nodig. Het eenvoudige en bewezen werkingsprincipe van de vlotterschakelaars maakt een zeer groot aantal toepassingen mogelijk, van algemene industriële toepassingen tot gebruik in procesinstallaties.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Hoe werkt een ingebouwd magneetsysteem?

Een vlotter met ingebouwd magneetsysteem beweegt met het niveau van het te meten medium op een geleidebuis waar een of meer Reed-schakelaars ingebouwd zijn. De mangeet activeert de contacten op de vooraf ingestelde schakelhoogtes waardoor individuele niveaus bewaak ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.