Scheidingsmembraan services

Vervangingsservice voor scheidingsmembraansystemen met procestransmitters

WIKA biedt u een gunstige vervangingsservice, zowel voor haar eigen scheidingsmembraansystemen als voor die van andere erkende fabrikanten.

Scheidingsmembraansystemen worden in de procesindustrie gebruikt voor veeleisende meetbehoeften met extreme mediumtemperaturen van -90 tot +400 °C. De assemblages van scheidingsmembranen beschermen de procestransmitter tegen agressieve, corrosieve, heterogene, schurende, zeer stroperige of giftige media.

Afhankelijk van het soort toepassing is de levensduur van de procestransmitter langer dan die van de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen. Daarom moeten in zeldzame gevallen defecte scheidingsmembraansystemen volledig worden vervangen, d.w.z. inclusief de procestransmitter. Door de procestransmitter opnieuw te gebruiken biedt WIKA een servicepakket met aanzienlijke kostenbesparingen.

Met de vervangingsservice, door het vervangen van het scheidingsmembraan, kunnen de TCO (“total cost of ownership”) van het meetpunt aanzienlijk worden verlaagd.


Uw voordelen

  • Kostenbesparing
  • Snelle beschikbaarheid
  • Nieuwe kalibratie van het systeem
  • Certificaat van het gebruikte materiaal
  • Controle procestransmitter
Flyer

Replacement service for diaphragm seal systems

Technical Information

Replacement service for diaphragm seal systems with process transmitters

Aanvullende en algemene voorwaarden

Vervangingsservice voor membraanafdichtingssystemen met procestransmitters

Openen
Uw contactpersoon

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder.