Gasdichtheidsmonitoren van WIKA zijn uitgerust met maximaal drie alarmcontacten en waarschuwen op voorhand betrouwbaar voor gevaarlijk lage gasniveaus. De bewaking van SF6-gasdichtheid in schakelinstallaties met gemiddelde en hoge spanning kan dus aan secundaire technologie worden overgelaten.

Onze gasdichtheidsmonitoren zijn hermetisch afgesloten en temperatuurgecompenseerd. Fluctuaties in de gemeten waarde en misinterpretaties als gevolg van wijzigingen in de omgevingslucht of atmosferische druk worden daardoor voorkomen. De instrumenten worden geheel van roestvrij staal gemaakt en staan hierdoor garant voor de hoogste kwaliteit.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Na het uitpakken van de gasdichtheidsmonitor bevindt de wijzer zich niet in de nulstand - is het instrument defect?

Het instrument is waarschijnlijk niet defect. De temperatuurcompensatie werkt ook zonder dat een gascompartiment is aangesloten. Daarom wijzigt de wijzer zijn stand ter compensatie van de invloed van de temperatuur op de indicatie. Bij temperaturen boven 20 °C ... meer

Zijn er gasdichtheidsmonitoren met afstelbare contacten?

Gasdichtheidsmonitoren geschikken gebruikelijk niet over afstelbare contacten. De contacten van de gasdichtheidsmonitoren zijn gefixeerd door een las nadat ze zijn ingesteld. Dit voorkomt gevaarlijke operationele omstandigheden veroorzaakt door onbedoelde of onjuis ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.