Vul- en afhandelingsmaterieel voor SF6-gas zijn de belangrijkste hulpmiddelen voor het onderhoud van met gas geïsoleerde apparatuur. Voor zowel installatie als onderhoud levert WIKA het volledige productassortiment efficiente onderhoudsapparatuur, van eenvoudige vulwagens tot complexe, volledig geautomatiseerde all-in-one oplossingen.

Bovendien ondersteunen de instrumenten de exploitant van de installatie bij de vastlegging van de SF6-gasvolumes, zoals beschreven in de F-gasverordening (EU), Nr. 517/2014, voor bepaalde apparatuur.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat kan worden gevuld met een draagbare SF6 gastransfereenheid?

Door de maximale outputdruk van 50 bar abs kan de draagbare SF6 transfereenheid zowel voor het vullen van gascilinders als andere vaten worden gebruikt. Bij deze druk bevindt het SF6 gas zich al in de vloeibare fase, waardoor opslagruimte word ... meer

Waarom worden "oliearme" compressoren aanbevolen?

"Oliearme" compressoren worden aanbevolen om te voorkomen dat smeermiddeldeeltjes e.d. het SF6-circuit binnendringen, wat in sommige toepassingen, zelfs in kleine hoeveelheden, technische problemen kan veroorzaken. Alle WIKA gasbehandelingsapparatuur gebruikt "olie ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.