Vul- en afhandelingsmaterieel voor SF6-gas zijn de belangrijkste hulpmiddelen voor het onderhoud van met gas geïsoleerde apparatuur. Voor zowel installatie als onderhoud levert WIKA het volledige productassortiment efficiente onderhoudsapparatuur, van eenvoudige vulwagens tot complexe, volledig geautomatiseerde all-in-one oplossingen.

Bovendien ondersteunen de instrumenten de exploitant van de installatie bij de vastlegging van de SF6-gasvolumes, zoals beschreven in de F-gasverordening (EU), Nr. 517/2014, voor bepaalde apparatuur.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Is de omgang met SF6 gas gevaarlijk?

Contact met zuiver SF6 gas is niet schadelijk voor de gezondheid. SF6 gas is echter een broeikasgas en daarom dienen emissies tegen elke prijs worden voorkomen.

Welke servicetaken kunnen met behandelingsapparatuur worden uitgevoerd?

De gasbehandelingsapparatuur is een SF6-behandelingseenheid die kan worden gebruikt om SF6-gascompartimenten te gebruiken en te vullen alsook het gewonnen gas te filter Inbedrijfstelling van SF6-gascilinders is ook geen probleem met de gasbehandelingsapparatuur.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.