Vul- en afhandelingsmaterieel voor SF6-gas zijn de belangrijkste hulpmiddelen voor het onderhoud van met gas geïsoleerde apparatuur. Voor zowel installatie als onderhoud levert WIKA het volledige productassortiment efficiente onderhoudsapparatuur, van eenvoudige vulwagens tot complexe, volledig geautomatiseerde all-in-one oplossingen.

Bovendien ondersteunen de instrumenten de exploitant van de installatie bij de vastlegging van de SF6-gasvolumes, zoals beschreven in de F-gasverordening (EU), Nr. 517/2014, voor bepaalde apparatuur.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat zijn de bijzondere eigenschappen van het veiligheidsconcept van de GPU-S-x000?

Een van de bijzondere eigenschappen is de scheiding in twee autonoom werkende regelaars. De procesregelaar regelt alle processen en communiceert met de operator via de inputdisplay (ook wel HMI, "Human Machine Interface" genoemd). De veiligheidbesturing, die gebase ... meer

Wat is het verschil tussen een vacuümpomp en vacuümcompressor?

Een vacuümpomp wordt gebruikt om lucht uit een gascompartiment te evacueren. In tegenstelling daartoe zorgt een vacuümcompressor in het SF6 terugwinningsproces voor een initiële druk groter dan 1 bar bij de SF6 compressor en maa ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.