Multipoint sensorassemblages worden in olieraffinaderijen en de petrochemische industrie in diverse toepassingen gebruikt. WIKA is wereldleider op het gebied van flexibele multipoint sensor thermometrie en de favoriete oplossing van vele grote bedrijven en licentiehouders. Onze favoriete geavanceerde multipoint oplossingen, inclusief FLEX-R® en FLEX-O®, worden gezien als toonaangevende technologieën in de industrie. Aanvullende multipoint producten voor globale marktbehoeften omvatten traditionele multipoint designs zoals pipewells, T-staaf, veerdruk, bimetalen veer en warmteoverdrachtsblok. Innovatieve mini-multipoint oplossingen waar puntdichtheid en thermokoppelformaat ertoe doen omvatten zowel gevulde als getekende assemblages om uitdagende toepassingen op te lossen.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Omvat de FLEX-R® (model TC96-R) een secondaire pakking?

Ja, FLEX-R-assemblages kunnen voorzien zijn van een primaire lasafdichting en een secondaire lasafdichting van de thermokoppel naar de flensassamblage aan de voorzijde van de flens, niet op een enkel schijf, en opnieuw achter de secondaire insluitingskamer.

Is lassen op de reactor nodig om achteraf een FLEX-R® aan te brengen?

Nee, de FLEX-R werd ontwikkeld om achteraf eenvoudig op bestaande reactoren te worden aangebracht. De technologie kan achteraf worden aangebracht met geschikte steunen, met bevestiging op niet aan druk blootstaande elementen in het inwendige van de reactor.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.