Voor elke meetpuntbehoefte de optimale thermowell

De compacte temperatuurregelaars van WIKA bieden displaycontrole en bewaking van temperaturen. De configuratie van de sensorinvoer gebeurt via de multifunctionele invoer. Sensoren, thermokoppels en standaardsignalen zoals 4 ... 20mA, dienen als invoervariabele of temperatuurregelaar. De regeluitvoer kan worden ingesteld als relais (voor langzame regeling), als logistiek niveau voor de regeling van elektronische halfgeleiderrelais (voor snelle regeling en hoge stroombelasting) of als constante 4 ... 20 mA uitvoer.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard temperatuurregelaars rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat zijn fluctuaties en overshoots?

Voor tweepunts regeling is vaak golving nodig. Een temperatuur die nadat de temperatuurregeling begonnen is boven het instelpunt stijgt noemen we overshoot. Temperatuurwijzingen rond het instelpunt noemen we fluctuaties. Een betere kwaliteit regeling wordt verwacht ... meer

Wat is een PID-regelaar?

PID-regelaar is een combinatie van proportionele, integrale en afgeleide regeling. Door middel van proportionele regeling wordt de temperatuur dus soepel geregeld zonder fluctuaties. Via integrale regeling vindt automatische offset-matching plaats en door afgeleide ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.