Draagbare apparaten zijn kalibratie-instrumenten voor mobiel gebruik voor het nauwkeurig meten en vastleggen van temperatuurprofielen.. Er zijn diverse modellen thermometers leverbaar voor de meetinstrumenten. Daardoor zijn draagbare apparaten bijzonder geschikt als testinstrumenten voor diverse toepassingen in de meest uiteenlopende industrieën. Gegevens die in het draagbare apparaat zijn vastgelegd kunnen via pc-software worden geëvalueerd. Sommige instrumenten leggen kalibraties vast in het interne geheugen, waardoor ze later op een pc kunnen worden afgelezen. Optioneel kan er een kalibratierapport worden aangemaakt met onze kalibratiesoftware WIKA-Cal.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard draagbare units rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is een SMART-voeler?

De "SMART-voeler" is een RTD-precisiesensor met een elektronisch geheugen in zijn koppelaansluiting. Deze geheugenchip slaat de coëfficiënt op van de gekalibreerde sensor en een volledige geschiedenis van de voeler. Deze geschiedenis bevat de maximale en ... meer

Hoe kunnen de ASL-producten onder WIKA worden gevonden?

Nieuwe productnamen voor het ASL assortiment.

De firma ASL, een toonaangevende fabrikant van AC weerstandsbruggen en zeer nauwkeurige handthermometers maakt sinds januari 2013 deel uit van de WIKA Group.

Met deze aankoop is het productaanbod ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.