Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Mogelijk gemaakt door WIKA

Temperatuur- en drukmeetinstrumenten van WIKA worden gebruikt op alle gebieden van stroomopwekking - van grote elektriciteitcentrales (bijv. kolen, gas, nucleair, waterkrachtcentrales) en elektriciteitscentrales met piekbelasting (bijv. gasturbinecentrales) tot gedecentraliseerde systemen (thermische centrales, windenergiecentrales, biogasinstallaties). Tegelijkertijd dient meettechnologie te voldoen aan eisen die even divers zijn als de toepassingsgebieden.

Al meer dan 60 jaar is WIKA een partner op het gebied van energietechniek wereldwijd. Meer dan 500 ervaren verkoopvertegenwoordigers verlenen vanaf het begin deskundig en persoonlijk advies aan onze klanten. Altijd en overal.


Onze sterke punten

Met ons wereldwijd grootste standaard productassortiment druk-, temperatuur- en niveaumeetinstrumenten, sterk ontwikkelde kalibratietechnologie en een voorbeeldige klantgeoriënteerde service bieden wij onze klanten en passende oplossing voor elke meettaak. In nauwe samenwerking met ontwikkelingsafdelingen van onze zakenpartners worden speciale instrumentversies ontwikkeld, die ook onder exterme omstandigheden aan de vereiste cirteria kunnen voldoen.


Toepassingsvoorbeelden

  • Generatoren
  • Transformatoren
  • Turbines
  • Compressoren
  • Pompen
  • Leidingsystemen
  • Uitlaatgassystemen

WIKA is al meer dan 25 jaar actief in de aannemerswereld. Samen met internationale technische ondernemingen voeren wij grote projecten uit over de gehele wereld. We zijn dus meer dan een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogstaande procesinstrumentatie en meetinstrumenten: Als uw partner ontwikkelen wij met u producten en oplossingen die speciaal op uw behoeften zijn afgestemd.

WIKA is uw deskundige partner in alle fasen van het project: te beginnen met het plannen van de basis- en detailengineering via de verwezenlijking en uitvoering van het project tot de after-sales service.


De capaciteitsfactoren

Ons hoge prestatieniveau is voornamelijk gebaseerd op drie factoren: Een breed en innovatief productassortiment, uitgebreide en deskundige service en een betrouwbare wereldwijde aanwezigheid. Wij zetten ons ook graag in voor uw succes.


van
Segment brochure

Power generation

Segment brochure

Nuclear power generation

Brochure

EPC Contractor Business

Kalibratiediensten

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een deskundige partner.

Details