WIKA drukregelaars: Altijd de juiste kalibratieoplossing

Drukregelaars zijn elektronische regelaars die snel en automatisch een druk leveren op basis van een voedingsdruk. Door de hoge nauwkeurigheid en regelstabiliteit zijn drukregelaars vooral geschikt als referenties voor productielijnen en laboratoriums bij het automatisch testen en/of kalibreren van alle sensortypes.

Kalibratie services

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een competente partner.

Details
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Wie is Mensor en wat doen zij?

Mensor werd in 1969 in Houston, Texas opgericht, en wijdt zich aan het ontwerp en de fabricage van de beste hoge precisiemeting, kalibratie en regelinstrumenten en testsystemen voor druk die verkrijgbaar zijn. In 1978 verhuisde Mensor naar San Marcos, Texas. Van de ... meer

Wat is een luchtgegevens-testset?

Een luchtgegevens-testset is een elektronische regelaar die, gebaseerd op een toevoerdruk, automatisch een druk levert op een variabele en afstelbare snelheid.
Luchtgegevens-testsets zijn speciaal ontwikkeld om de te regelen druk om te zetten in een hoogte of ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.