Hoogste nauwkeurigheid met drukbalansen van WIKA

Drukbalansen (of mechanische balasttesters of primaire standaarden) zijn de meest accurate referentie-instrumenten voor druk. Hun werkingsprincipe is gebaseerd op het fysieke beginsel van druk = kracht/gebied. Gewichten die bovenop een zuiger-cilindersysteem zijn geplaatst vormen de bron van een nauwkeurig gedefinieerde kracht. Door een bepaalde (tegen-) druk te produceren in de krachtbalans wordt een evenwicht bereikt: de gewichten, inclusief de vrij lopende zuiger van het zuiger-cilindersysteem drijven, wat leidt tot een zeer nauwkeurige druk op de testpoort.

Kalibratie services

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een competente partner.

Details
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Wat is de Kn-factor?

Alle zuigercilindereenheden en massa's die op Desgranges & Huot-drukbalansen zijn gebouwd rond een nominale massa-naar-druk conversie coëfficiënt, Kn Het nominale effectieve gebied van elk formaat zuigercilinder is zodanig dat, onder standaard omstand ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.