Voor elke meting de juiste druksensor

Een druksensor (druktransmitter) zet een fysieke hoeveelheid 'druk' om in een standaardsignaal. Ons assortiment heeft een breed scala van druksensoren: Voor koelings- en airconditioningsdoeleinden, de levensmiddelenindustrie, mobiele werkende machines, medische gassen en de halfgeleiderindustrie zijn er speciale versies verkrijgbaar. De druksensoren bieden een nauwkeurigheid van 0,05%, meetbereiken van 0,05 bar tot 15.000 bar, digitale interfaces zoals CANopen en IO-Link en beschikken over diverse internationale goedkeuringen en ook voor gevaarlijke gebieden.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard druksensoren rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat zijn de voordelen van een drukaansluiting met een vlak membraan?

Drukaansluitingen met vlak membraan hebben het voordeel dat het medium niet in het inwendige van de aansluiting kan komen. Dit betekent dat ze ook gebruikt kunnen worden met kristallijne, stroperige, agressieve, abrasieve en klevende media. Omdat het membraan met v ... meer

Welke drukaansluitingen zijn beschikbaar met elektronische drukmeetinstrumenten?

Voor elektronische drukmeetinstrumenten zijn verschillende drukaansluitingen beschikbaar. De twee belangrijkste uitvoeringen zijn uitvoeringen met inwendig membraan en aansluitingen met vlak membraan.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.