Bedrijf

WIKA Groep

De afgelopen 75 jaar heeft WIKA een reputatie opgebouwd als erkend partner en competente specialist voor elke opdracht op het gebied van meettechnologie. Gebaseerd op de gestaag groeiende efficiëntie zijn innovatieve technologieën toegepast bij het ontwikkelen van nieuwe producten en systeemoplossingen. De betrouwbaarheid van de producten en de bereidheid om alle uitdagingen op de markt aan te gaan zijn de voornaamste factoren die ertoe leidden dat WIKA een vooraanstaande positie op de globale markt bereikte.


Binnen WIKA Groep zetten momenteel 10.200 werknemers zich in om technologie in druk-, temperatuur-, kracht- en niveaumeting, alsook op het gebied van debietmeting, kalibratie en SF6-gasoplossingen te handhaven en te verbeteren. Meer dan 1,500 ervaren werknemers op de verkoopafdeling geven klanten en gebruikers deskundig advies op basis van een partnerschap. Meer dan 300 ingenieurs en technici zijn constant op zoek naar het leveren van innovatieve productoplossingen, verbeterde materialen en winstgevende productiemethoden. In nauwe samenwerking met erkende universiteiten, instellingen en industriebedrijven worden oplossingen ontwikkeld en ontworpen voor specifieke toepassingen.

Think global, act local: Na oprichting van de eerste dochteronderneming in 1960 bestaat WIKA Groep tegenwoordig uit 43 dochterondernemingen. Dit zijn o.a. zeer moderne productiefaciliteiten op alle centrale markten, onderhoudsfaciliteiten, installatieapparatuur en -teams voor aanvullende diensten. WIKA wordt ook wereldwijd vertegenwoordigd door talrijke verkooporganisaties. Om klanten een groot aantal producten te kunnen bieden, wordt het assortiment constant uitgebreid door strategische acquisities.


Uw betrouwbare partner

  • Standaardproducten en klantspecifieke oplossingen
  • Buitengewoon grote variëteit aan producten (inclusief op maat gemaakte producten)
  • Innovatieve partner voor OEM-toepassingen
  • Omvangrijke technologische competentie
  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Hoogste veiligheidsstandaards
  • Internationale goedkeuringen
  • Langdurige leveringsgarantie
Brochure

Image brochure - A STRONG GROUP. FOR YOUR SUCCESS.