WIKA scheidingsmembranen (vaak ook chemical seals genoemd), uitgerust met manometers, procestransmitters, drukschakelaars, enz., worden internationaal als de meest moeilijke meettaken herkend en erkend. Door scheidingsmembranen te gebruiken kunnen de meetinstrumenten bij extreme temperaturen van -90 tot +400 °C en met agressieve, corrosieve, heterogene, abrasieve, zeer stroperige of giftige middelen worden gebruikt. Voor elke toepassing zijn de juiste ontwerpen, materialen en vulmiddelen voor scheidingsmembranen verkrijgbaar.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is een scheidingsmembraan?

Een scheidingsmembraan is een extra component dat een drukmeetinstrument of procestransmitter beschermt. Het leidt het medium naar het meetinstrument zonder dat het in contact komt met het meetinstrument.

Hoe flexibel kan een scheidingsmembraan worden samengesteld?

Voor elke toepassing zijn de juiste ontwerpen, materialen, vulmiddelen en accessoirs voor het scheidingsmembraan verkrijgbaar. Afhankelijk van de behoefte kunnen certificaten worden geleverd.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.