WIKA scheidingsmembranen (vaak ook chemical seals genoemd), uitgerust met manometers, procestransmitters, drukschakelaars, enz., worden internationaal als de meest moeilijke meettaken herkend en erkend. Door scheidingsmembranen te gebruiken kunnen de meetinstrumenten bij extreme temperaturen van -90 tot +400 °C en met agressieve, corrosieve, heterogene, abrasieve, zeer stroperige of giftige middelen worden gebruikt. Voor elke toepassing zijn de juiste ontwerpen, materialen en vulmiddelen voor scheidingsmembranen verkrijgbaar.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Hoe worden de scheidingsmembranen in het proces geïntegreerd?

Scheidingsmembranen worden op bestaande aansluitflensen of lasmoffen geplaatst, die op een pijpleiding, een procesreactor of een tank zijn gelast.

Wat zijn de voordelen van een in-line scheidingsmembranen?

Bij in-line scheidingsmembranen, met hun perfect ronde cilindrische vorm, stroomt het medium ongehinderd en zorgt voor de zelfreiniging van de meetkamer. Door de verschillende nominale breedtes kunnen de in-line scheidingsmembranen worden aangepast aan de dwar ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.