WIKA scheidingsmembranen (vaak ook chemical seals genoemd), uitgerust met manometers, procestransmitters, drukschakelaars, enz., worden internationaal als de meest moeilijke meettaken herkend en erkend. Door scheidingsmembranen te gebruiken kunnen de meetinstrumenten bij extreme temperaturen van -90 tot +400 °C en met agressieve, corrosieve, heterogene, abrasieve, zeer stroperige of giftige middelen worden gebruikt. Voor elke toepassing zijn de juiste ontwerpen, materialen en vulmiddelen voor scheidingsmembranen verkrijgbaar.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat zijn de karakteristieken van een in-line scheidingsmembraan?

De in-line scheidingsmembraan is perfect geschikt voor gebruik met stromende media. Wanneer de pakking volledig in de procesleiding geïntegreerd is, veroorzaken metingen geen turbulentie, hoeken, dode hoeken of andere belemmeringen in de stroomrichting.

Wanneer worden schroefdraadaansluitingen gebruikt met scheidingsmembranen?

De combinaties van scheidingsmembranen met schroefdraadaansluitingen kunnen worden gebruikt voor processen met extreme temperaturen en met agressieve, hechtende, corrosieve, zeer stroperige, milieuschadelijke of giftige media.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.