Voor de zeer nauwkeurige online bewaking van de gasdichtheid, temperatuur, druk en vochtigheid van SF6-gas in interne en externe systemen van met SF6-gas geïsoleerde uitrusting zijn WIKA gasdichtheidsindicatoren uitstekend geschikt. De instrumenten worden gekenmerkt door hun zeer nauwkeurige sensortechnologie, die zeer goede langetermijnstabiliteit en EMC-eigenschappen garandeert.

Optioneel zijn er hybride oplossingen verkrijgbaar die gasdichtheidstransmitters combineren met conventionele gasdichtheidsmonitoren met schakelcontacten.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Kan een gasdichtheidssensor beschadigd raken als hij onjuist wordt aangesloten?

Het verwisselen van de +/- aansluitingen kan het instrument niet beschadigen, omdat de aansluitpinnen voor de voedingsspanning tegen omgekeerde polariteit zijn beschermd.

Waarom zou de gasdichtheidssensor geen geloofwaardige waarden leveren, zelfs niet na twee dagen?

Als de gasdichtheidssensor geen geloofwaardige aflezingen levert, zelfs niet na twee dagen, wordt aanbevolen de installatie te controleren. De sensor dient zo dicht mogelijk bij het gascomportiment geïnstalleerd te zijn en over een groot gebied in contact met ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.