Voor de zeer nauwkeurige online bewaking van de gasdichtheid, temperatuur, druk en vochtigheid van SF6-gas in interne en externe systemen van met SF6-gas geïsoleerde uitrusting zijn WIKA gasdichtheidsindicatoren uitstekend geschikt. De instrumenten worden gekenmerkt door hun zeer nauwkeurige sensortechnologie, die zeer goede langetermijnstabiliteit en EMC-eigenschappen garandeert.

Optioneel zijn er hybride oplossingen verkrijgbaar die gasdichtheidstransmitters combineren met conventionele gasdichtheidsmonitoren met schakelcontacten.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Kan een gasdichtheidssensor beschadigd raken als hij onjuist wordt aangesloten?

Het verwisselen van de +/- aansluitingen kan het instrument niet beschadigen, omdat de aansluitpinnen voor de voedingsspanning tegen omgekeerde polariteit zijn beschermd.

Waarom zou de vochtmeting in een gasdichtheidssensor geen geloofwaardige waarden aantonen?

De meetsensor stabiliseert na de inbedrijfstelling op de juiste meetwaarde. Afhankelijk van de initiële omstandigheden kan dit tot twee dagen duren.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.