Weerstandsthermometers met Pt100/Pt1000-weerstand

Weerstandsthermometers beschikken over platinum sensoronderdelen die hun elektrische weerstand veranderen in een temperatuurfunctie. In ons assortiment vindt u weerstandsthermometers met aangesloten kabel en versies met aansluitkop. Een temperatuurtransmitter kan direct in de aansluitkop worden geïnstalleerd. Weerstandsthermometers zijn geschikt voor toepassingen tussen -200 en +600°C. Nauwkeurigheidsklassen AA, A en B zijn van toepassing op alle weerstandsthermometers en hebben een tolerantiewaarde conform IEC 60751.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard weerstandsthermometers rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat zijn de Callendar-van-Dusen-coëfficiënten en hoe bereken ik die?

De Callendar-van-Dusen-coëfficiënten worden gebruikt om een polynomiale functie te beschrijven van de feitelijke kenmerken van een platina meetresistor. Deze kunnen in een transmitter worden opgeslagen en vergroten dus de nauwkeurigheid van de gehele meet ... meer

Welke minimum insteeklengtes worden ruwweg aanbevolen voor meerdelige thermowells (van slangmateriaal) om de warmteverspreidingsfout te beperken?

Voor gasvormige media: 15 ... 20 x thermowell punt diameter
Voor vloeibare media: 5 ... 10 x thermowell punt diameter
Voor solide media: 3 ... 5 x thermowell punt diameter
(deze standaard waarden zijn slechts geldig voor statische media. De gleuf ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.