Weerstandsthermometers met Pt100/Pt1000-weerstand

Weerstandsthermometers beschikken over platinum sensoronderdelen die hun elektrische weerstand veranderen in een temperatuurfunctie. In ons assortiment vindt u weerstandsthermometers met aangesloten kabel en versies met aansluitkop. Een temperatuurtransmitter kan direct in de aansluitkop worden geïnstalleerd. Weerstandsthermometers zijn geschikt voor toepassingen tussen -200 en +600°C. Nauwkeurigheidsklassen AA, A en B zijn van toepassing op alle weerstandsthermometers en hebben een tolerantiewaarde conform IEC 60751.

WIKA webshop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard weerstandsthermometers rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Welk effect heeft een slechte isolatieweerstand?

In overeenstemming met DIN EN 60751 sectie 6.3.1 dient de isolatieweerstand tussen elk meetcircuit en de huls bij een minimum testvoltage van 100 V DC niet lager te zijn dan 100 MOhm. Mocht de isolatieweerstand te laag zijn, dan treedt een meetfout op die een te la ... meer

Hoe hoog is de toegestane trillingsbelasting voor WIKA-Pt100 voelers?

Het standaard WIKA meetelement staat gebruik tot 3 g toe (amplitude). Dit komt overeen met een belasting van 6 g, piek-naar-piek, conform DIN EN 60751 (58,86 m/s^2). In EN 60751 wordt slechts 20-30 m/s^2 piek-naar-piek gespecificeerd (1 g = 9,81 m/s^2). Het trillin ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.