Contact

Contactpersonen

Onze ervaren verkoopspecialisten helpen u graag met vakkundige en betrouwbare lokale ondersteuning. Kies eenvoudig uw regio om uw specifieke contactpersoon te lokaliseren:

Algemene verzoeken van klanten: sales@wika.nl
Documentatie, certificaten: documentation@wika.nl

WIKA is al vele jaren actief in de Contractor Business en heeft overal ter wereld grote projecten tot stand gebracht. Neem voor vragen contact op met een medewerker uit ons projectteam:

Algemene verzoeken van klanten: projects@wika.nl
Documentatie, certificaten: documentation@wika.nl


Tijdens het gehele verkoopproces staat een speciaal team ter beschikking voor continue ondersteuning en voor alle after-sales activiteiten. Variërend van het controleren van de levertijd tot het checken van de status van een bestelling, deze collega's zijn altijd bereid om u te helpen:

Debiteurenbeheer: accounts@wika.nl
Crediteurenbeheer: payables@wika.nl
Bestellingen, inkooporders: order@wika.nl
Klachtmeldingen: quality@wika.nl


Instrumentatie dient op continue en juiste prestatie te worden geverifieerd. Daarom is onze lokale werkplaats goed uitgerust met de meest geavanceerde kalibratie-instrumenten, waardoor het kalibratieresultaat kan worden herleid tot internationale normen:

Serviceaanvraag: service@wika.nl


Voor continue ondersteuning op het gebied van business-to-business onderwerpen zijn deze collega's altijd bereid om u daarbij te helpen:


Voor continue ondersteuning tijdens en na het verkoopproces staat een speciaal kwaliteitsteam voor u klaar. Variërend van inspecties/herkalibraties tot regelgeving en van retourzendingen tot certificering/standaardisering, deze collega's zijn altijd bereid om u te helpen:


Voor continue ondersteuning met betrekking tot algemene bedrijfsgegevens of personeels- en financieel gerelateerde onderwerpen, deze collega's zijn altijd bereid om u te helpen:


Voor continue ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie onderwerpen zijn deze collega's altijd bereid om u daarbij te helpen: