Manometers met uitgangssignaal

Manometers met uitgangssignaal combineren de voordelen van de analoge vastlegging van een mechanische manometer, die geen externe voeding nodig heeft, met het elektrische uitgangssignaal van een druktransmitter. Deze hybride instrumenten zijn verkrijgbaar met alle gebruikelijke elektrische signalen. De sensor werkt contactloos, zonder dat dit invloed heeft op het meetsignaal. Veel van de instrumenten kunnen conform ATEX geleverd worden met een Ex-i intrinsiek veilig soort ontstekingsbescherming.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard druksensoren met uitvoersignaal rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat is een magnetisch snap-action contact (model 821)?

Het magnetische snap-action contact is een mechanisch fysisch contact voor schakellasten tot 30W 50VA. De signaaloutput wordt bewerkstelligd voor- of nadat de wijzer van de actuele waarde wordt verplaatst  Om het circuit te verbreken wordt de contactpin van de ... meer

Welke functie heeft de Hall-sensor in intelliGAUGE/intelliTHERM instrumenten?

Het magnetische veld dat invloed heeft op de Hall-sensor komt van een bewegende permanente magneet, die zich op een vaste afstand van de Hall-sensor bevindt. De rotatiehoek van de permanente magneet met betrekking tot de Hall-sensor kan dus worden gemeten. In intel ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.