Nauwkeurige krachtmeting met WIKA krachtopnemers

Krachtopnemers (ook wel krachtsensoren of load cells genoemd) worden gebruikt voor de betrouwbare meting van trek- en drukkrachten. De krachtopnemers van WIKA kunnen geleverd worden met aangebrachte spanningsmeters of dunfilmsensoren en kunnen in een groot aantal toepassingen worden gebruikt. De spanningsmetertechnologie biedt een grote geometrische variëteit en hoge nauwkeurigheid, en hij is zeer geschikt voor zelfs de kleinste krachten. De meetbereiken die onze krachtopnemers kunnen leveren variëren van 0,5 N tot meer dan 10.000 kN. Meetcellen met dunfilmsensoren zijn zeer economisch voor speciale producties of OEM-toepassingen en voor veiligheidsgerelateerde toepassingen vanwege hun redundante uitgangssignalen. Tevens zijn dergelijke krachtopnemers robuust en bieden zij een langdurige stabiliteit.

Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat definieert de spatwaterdichtheid van de behuizing conform DIN EN 60529?

De beschermingsgraad van de behuizing conform DIN EN 60529 geeft aan in welke mate de krachtopnemer tegen vocht en stof alsook het binnendringen van vreemde lichamen is beschermd.

Wat is een nominaal meetpad?

Het nominale meetpad is de veerindrukking van de buitenste krachttoepassingspunten, of de oppervlakken van de krachtopnemer in de meetrichting ten opzichte van elkaar en als gevolg van een belasting met nominale kracht.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.