Manometers van WIKA - marktleider sinds 1946

Onze manometers (mechanische drukmeetinstrumenten) voor relatieve, differentële en absolute druk hebben zich al miljoenen malen bewezen. Voor de optimale oplossing voor het hoogste aantal toepassingen is er keuze uit meetsystemen met een buisveer-, doosveer- of membraanelement. De manometers beschikken over schaalbereiken van 0 … 0,5 mbar tot 0 … 6.000 bar en meetprecisies tot 0,1 %. Voor de diverse behoeften in industriële en procesinstrumentatie bestaan er drukelementen van messing, roestvrij staal of speciale materialen.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard manometers rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Waarom kunnen sommige manometers alleen tot een omgevingstemperatuur van 60 °C worden gebruikt?

Als het venster van de manometer van veiligheidsglas gemaakt is, kan het slechts tot een omgevingstemperatuur van 60 °C worden gebruikt. Het veiligheidsglas is gemaakt van twee glazen schijven. Deze glazen schijven zijn met behulp van een folie tegen elkaar gep ... meer

Hoe wordt de druk gemeten met een manometer met scheidingsmembraan?

Bij manometers met scheidingsmembraan wordt de druk via een golfvormig membraan overgebracht naar een verbinding, die de druk op de beweging overbrengt.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.