Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Meettechnologie voor de basismaterialenindustrie

Het spectrum van de basismaterialenindustrie bevat het winnen en verwerken van grondstoffen, bijv. kolen, ertsen, hout, stenen en alle soorten mineralen. De procesketen, van de extractie van de grondstoffen tot het verwerkte basismateriaal, stelt hoge eisen aan de productieveiligheid en levensduur van de betreffende installaties, machines en meettechnologie.

Het uitgebreide assortiment druk-, temperatuur-, niveau- en debietmeting van WIKA heeft zich op alle vlakken van de basismaterialenindustrie bewezen. Onze robuuste en betrouwbare meetinstrumenten zijn individueel op maat gemaakt, gebaseerd op vele jaren toepassingservaring, en zijn bestand tegen zelfs de meest extreme procesomstandigheden: Klanten vertrouwen op onze instrumentatie-oplossingen, bijvoorbeeld, voor metingen onder hoge druk tot 8.000 bar in de metaalverwerking, bij extreme procestemperaturen tot 2.000 °C in de metaal- en glasverwerking, of in toepassingen met zeer agressieve procesmedia.

Via het globale verkoop- en servicenetwerk zijn internationaal ervaren WIKA medewerkers altijd lokaal voor onze klanten beschikbaar voor de selectie en, indien gewenst, inbedrijfstelling van onze instrumentatie-oplossingen alsook voor kalibratie- en onderhoudswerkzaamheden.


Industrieën


van
Segment brochure

Measurement technology for the iron and steel industry

Segment brochure

Measurement technology for the aluminium industry