Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting

Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting zijn elektrische meetsystemen die druk in een elektrisch signaal omzetten en het optioneel visualiseren. Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting en procestransmitters worden gebruikt voor het bewaken en beheersen van bijzonder gevoelige processen. Door de lage DKD/DAkkS-gecertificeerde meetonzekerheid van 0,008 % van de gehele meetketen, vinden de bijzonder accurate instrumenten hun primaire toepassing als fabrieks-/arbeidsnorm voor het testen en/of kalibreren van een groot aantal drukmeetinstrumenten.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Kan de aansluiting worden gewijzigd?

De elektrische aansluiting kan niet worden gewijzigd.

Bij welke druk kan het drukmeetinstrument worden vernietigd?

Drukwaarden boven de overdruklimiet kunnen leiden tot onomkeerbare schade van het meetinstrument. Het maakt niet uit of deze druk constant aanwezig is of slechts van korte duur is. In beide gevallen kan de volledige vernietiging van de onderdelen die blootgesteld w ... meer

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.