Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting

Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting zijn elektrische meetsystemen die druk in een elektrisch signaal omzetten en het optioneel visualiseren. Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting en procestransmitters worden gebruikt voor het bewaken en beheersen van bijzonder gevoelige processen. Door de lage DKD/DAkkS-gecertificeerde meetonzekerheid van 0,008 % van de gehele meetketen, vinden de bijzonder accurate instrumenten hun primaire toepassing als fabrieks-/arbeidsnorm voor het testen en/of kalibreren van een groot aantal drukmeetinstrumenten.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Wie is Mensor en wat doen zij?

Mensor werd in 1969 in Houston, Texas opgericht, en wijdt zich aan het ontwerp en de fabricage van de beste hoge precisiemeting, kalibratie en regelinstrumenten en testsystemen voor druk die verkrijgbaar zijn. In 1978 verhuisde Mensor naar San Marcos, Texas. Van de ... meer

Werkt een 3-draads transmitter ook in een 2-draads configuratie?

Nee.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.