Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting

Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting zijn elektrische meetsystemen die druk in een elektrisch signaal omzetten en het optioneel visualiseren. Meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting en procestransmitters worden gebruikt voor het bewaken en beheersen van bijzonder gevoelige processen. Door de lage DKD/DAkkS-gecertificeerde meetonzekerheid van 0,008 % van de gehele meetketen, vinden de bijzonder accurate instrumenten hun primaire toepassing als fabrieks-/arbeidsnorm voor het testen en/of kalibreren van een groot aantal drukmeetinstrumenten.

WIKA online shop

Behoefte aan metingen? Bestel uw standaard meetapparaten voor nauwkeurige drukmeting rechtstreeks bij ons - in de gebruikelijke WIKA-kwaliteit.

Naar de shop
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


WIKA-Cal

Wilt u kalibratiecertificaten of loggerprotocollen aanmaken? Onze software is beschikbaar als demoversie en gratis downloadbaar.

Functioneert een druktransmitter ook nog als de voeldingsspanning net onder een bepaald vastgesteld niveau ligt?

Tot een bepaalde druk geeft de druktransmitter nog steeds een correct outputsignaal. Als de druk dit punt overstijgt, blijft het outputsignaal echter op dezelfde waarde, omdat de voedingsspanning niet voldoende is voor de volledige output.

Kan elke druktransmitter elk medium meten?

Nee, de in het data sheet vermelde materialen dienen door de klant op weerstand te worden gecontroleerd.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.