Kalibratiebaden zijn elektronische regelaars die automatisch, snel en met behulp van een vloeistof voor een temperatuur zorgen. Door de hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en buitengewone homogeniteit in de meetkamer zijn kalibratiebaden bijzonder geschikt als fabrieks-/werkstandaard voor het automatisch testen en/of kalibreren van de meest uiteenlopende temperatuursensoren - onafhankelijk van de diameter. Een speciaal micro-kalibratiebadontwerp maakt toepassingen ter plaatse mogelijk.

Kalibratie services

Vertrouw de kalibratie en het onderhoud van uw meetinstrumenten toe aan een competente partner.

Details
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.


Wat betekent stabiliteit?

Het temperatuurverschil tussen het minimum en het maximum voor flucturerende temperatuur over een periode van 30 minuten.

Waarom is er geen certificaat uitgegeven voor de CTB9400, CTB9500?

Kalibratiebaden van een dergelijk volume vereisen te allen tijde het gebruik van een externe referentie. Het display is niet langer betrouwbaar als gevolg van het volume en de gradiënt. Daarom wordt voor deze baden geen certificaat uitgegeven.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.