Verzoek informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Naar formulier
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

DAkkS-accreditatie nr. D-K-15105-01-00

Het WIKA-kalibratielaboratorium is geaccrediteerd door de Duitse accreditatie instantie (Deutsche Akkreditierungsstelle - DAkkS) volgens DIN EN ISO / IEC 17025 voor de meetgrootheden temperatuur, druk, gelijkstroomsterkte, gelijkspanning en gelijkstroomweerstand.

Kalibratielaboratorium temperatuur

In ons kalibratielaboratorium voor de meetgrootheid temperatuur kalibreren wij meetapparaten in het meetbereik van -196 °C tot +1.200 °C met nauwkeurigheden van 2 mK tot 1,5 K, afhankelijk van temperatuur en procedure. Ons kalibratielaboratorium is uitgerust met vele verschillende gestandaardiseerde weerstandsthermometers, thermokoppels, vaste temperatuurpunten, kalibratiebaden en een buisoven. Voor iedere kalibratietaak staat het passende apparaat klaar.

Kalibratielaboratorium druk

In ons kalibratielaboratorium voor de meetgrootheid druk kalibreren wij meetapparaten in het meetbereik van -1 bar tot +8.000 bar met nauwkeurigheden van 0,003 % tot 0,01 % van de meetwaarde, afhankelijk van het drukbereik. Voor de kalibratie gebruiken wij in ons kalibratielaboratorium uitsluitend hoogprecieze referenties zoals bijv. drukweegschalen en drukcontrollers. Afgerond wordt de uitrusting van het kalibratielaboratorium door de nieuwste kalibratiesoftware WIKA-Cal.

Kalibratielaboratorium stroom, spanning, weerstand

In ons kalibratielaboratorium voor de elektrische meetgrootheden kalibreren wij gelijkstroomsterkte in het meetbereik 0 mA tot 100 mA, gelijkspanning 0 V tot 100 V en gelijkstroomweerstand van 0 Ω tot 10 kΩ. Voor de DKD/DAkkS-kalibratie gebruiken wij hoogprecieze proceskalibratoren.


Contacteer ons

Wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten:

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.

  • 0