Verzoek informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Naar formulier
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

De hoogwaardige druk- en temperatuurschakelaars van Cella zijn sinds vele jaren onderdeel van het WIKA portfolio. Ze worden nog steeds verkocht onder het label Cella.

Cella-drukschakelaars

Stijgt of valt een eerder gedefinieerde druk, dan kan met een drukschakelaar een stroomkring worden geopend of gesloten. Drukschakelaars worden zowel voor eenvoudige industriële toepassingen gebruikt alsook voor speciaal veiligheidskritische toepassingen. De hoogwaardige microschakelaars in Cella-drukschakelaars bieden twee voordelen: Het direct schakelen van elektrische lasten tot 15 A/220 V wordt mogelijk gemaakt en de drukschakelaars beschikken over een hoge precisie en langdurige stabiliteit.

Zijn geringe schakelvermogens nodig, dan zijn Cella-drukschakelaars met goudgelaagde contacten beschikbaar. Voor veiligheidskritische toepassingen bieden wij u de drukschakelaars bovendien met SIL2-certificatie volgens IEC 61508. Drukschakelaars in de uitvoeringen Ex-ia en Ex-d voor potentieel explosieve omgevingen ronden het portfolio af.


Cella-temperatuurschakelaars

Cella-temperatuurschakelaars beschikken over de SIL2-goedkeuring volgens IEC 61508 en zijn in het bijzonder geschikt voor gebruik in veiligheidskritische toepassingen. Door de robuuste CrNi-staal-uitvoering zijn ze zelfs bestendig tegen extreme milieuomstandigheden. Voor de applicaties Nace, Offshore, Tropical of Ammoniak bieden wij Cella-temperatuurschakelaars aan in afzonderlijke uitrusting. Voor potentieel explosieve omgevingen zijn de varianten Ex-ia of Ex-d verkrijgbaar; de elektrische beschermingsgraad bedraagt min. IP 65.

Uitgerust met microschakelaars kunnen Cella-temperatuurschakelaars worden gebruikt voor het direct schakelen van een elektrische last tot 15 A/ 220 V AC. De temperatuurschakelaars zijn optioneel verkrijgbaar met beschermgas en goudlaag voorziene contacten, hierdoor zijn ze zelf inzetbaar voor schakelingen met geringe belasting.

De verbindingsleiding wordt beschermd door een spiraalslang uit CrNi-staal en kan in lengtes van 2 tot 10 meter uitgevoerd worden. Daarnaast beschikken alle Cella-temperatuurschakelaars over de GOST®-goedkeuring.


Contacteer ons

Wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten:

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.

  • 0