Modellen BA, BAX

Manometerschakelaar

Drukvaste behuizing Ex d

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Drukbewaking en regeling van processen
  • Veiligheidskritieke toepassingen in algemene procesinstrumentatie, vooral in de chemische en petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, energieopwekking incl. kernenergiecentrales, water/afvoerwaterindustrie, mijnbouw
  • Voor gasvormige, vloeibare en agressieve procesmedia, ook in agressieve omgevingen

Bijzondere eigenschappen

  • Er is geen voedingsspanning nodig om elektrische lasten te schakelen
  • Robuuste schakelbehuizing van aluminium, IP66, NEMA 4X
  • Instelbereiken van 0 ... 2,5 bar tot 0 ... 1.000 bar, vacuümbereiken
  • Reproduceerbaarheid van het instelpunt ≤ 0,5% van het meetbereik
  • 1 of 2 onafhankelijke instelpunten, SPDT of DPDT, hoge schakelspanning tot AC 250 V, 20 A

Description

Deze hoogwaardige drukschakelaars zijn speciaal ontwikkeld voor veiligheidskritieke toepassingen met beperkte ruimte. De hoge kwaliteit van de producten en productie conform de ISO 9001 garanderen de betrouwbare bewaking van uw installatie. Bij de productie worden de schakelaars stap voor stap begeleid door een kwaliteitsbewakingssoftware en vervolgens 100% getest. Alle materialen die met het procesmedium in aanraking komen zijn standaard van roestvrij staal.

Om een zo flexibel mogelijke werking te garanderen zijn de drukschakelaars uitgerust met microschakelaars, die het direct schakelen van een elektrische last tot AC 250 V, 20 A activeren.

Voor lagere schakelvermogens zoals bijv. in PLC-toepassingen kunnen met argongas gevulde microschakelaars gekozen worden die contacten met een goudlaag hebben. Voor toepassingen met speciale eisen aan onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen is een uitvoering met Monel® verkrijgbaar.

Door het gebruik van een meetsysteem met een Bourdonbuis zijn de modellen BA en BAX drukschakelaar extreem robuust en garanderen zij optimale bedrijfseigenschappen en de hoogste meetprestaties, met een reproduceerbaarheid die lager ligt dan 0,5 % van het meetbereik.

Manometerschakelaar
  • Manometerschakelaar
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.