Model MA

Membraandrukschakelaar

Drukvaste behuizing Ex d

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Drukbewaking en regeling van processen
  • Veiligheidskritieke toepassingen in algemene procesinstrumentatie, vooral in de chemische en petrochemische industrie, olie- en gasindustrie, energieopwekking incl. kernenergiecentrales, water/afvoerwaterindustrie, mijnbouw
  • Voor gasvormige en vloeibare, agressieve en hoogviscose of verontreinigde meetstoffen, ook in agressieve omgeving

Bijzondere eigenschappen

  • Er is geen voedingsspanning nodig om elektrische lasten te schakelen
  • Robuuste schakelbehuizing van aluminium legering, IP66, NEMA 4X
  • Instelbereiken van 0 ...16 mbar tot 0 ... 600 bar, vacuümbereiken
  • Reproduceerbaarheid van het instelpunt ≤ 1% van het meetbereik
  • 1 of 2 onafhankelijke instelpunten, SPDT of DPDT, hoge schakelspanning tot AC 250 V, 20 A

Omschrijving

Deze hoogwaardige drukschakelaars zijn speciaal ontwikkeld voor veiligheidskritieke toepassingen met beperkte ruimte. De hoge kwaliteit van de producten en productie conform de ISO 9001 garanderen de betrouwbare bewaking van uw installatie. Bij de productie worden de schakelaars stap voor stap begeleid door een kwaliteitsbewakingssoftware en vervolgens 100% getest. Alle materialen die met het procesmedium in aanraking komen zijn standaard van roestvrij staal.

m een zo flexibel mogelijke werking te garanderen zijn de drukschakelaars uitgerust met microschakelaars, die het direct schakelen van een elektrische last tot AC 250 V, 20 A activeren.

Voor lagere schakelvermogens zoals bijv. in PLC-toepassingen kunnen met argongas gevulde microschakelaars gekozen worden die contacten met een goudlaag hebben.

Voor toepassingen met speciale eisen aan onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen, zijn uitvoeringen met materialen van PTFE, Monel of Hastelloy verkrijgbaar.

Door het gebruik van een membraanmeetsysteem is het model MA drukschakelaar extreem robuust en garandeert optimale bedrijfseigenschappen.

Voor instelbereiken van 4 ... 40 bar vervangt een zuiger het membraan als meetelement of rondt het af. De roestvrij stalen onderdelen van deze variant die met het procesmedium in aanraking komen zijn bijzonder geschikt voor vloeibare media.

Membraandrukschakelaar
  • Membraandrukschakelaar
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.