Model 910.14

Meetinstrumentadapter

voor drukmeetinstrumenten

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen van de meetinstrumentadapter

  •  Voor de installatie van drukmeetinstrumenten, afsluitkranen, afsluitkleppen, manometersifons, dempers en andere componentaccessoires.


Soorten meetinstrumentadapter

Meetinstrumentadapters met buiten-/binnenschroefdraad
worden gebruikt wanneer de grootte van de buitenschroefdraad afwijkt van de binnenschroefdraad in de delen die verbonden moeten worden.

Meetinstrumentadapters met binnen-/binnenschroefdraad
worden gebruikt wanneer beide te verbinden componenten over een buitenschroefdraad beschikken.

Meetinstrumentadapters met buiten-/buitenschroefdraad
worden gebruikt wanneer beide te verbinden componenten over een binnenschroefdraad beschikken.

Zelfdichtende nippels (SS)
worden gebruikt om een kleiner formaat schroefverbinding aan te sluiten op een grotere (bijv. G ¼ op G ½). Dankzij hun ontwerp zijn de nippels zelfdichtend (d.w.z. dat de in de conus gedraaide nippel in het gat van de drukkanaalaansluiting van het drukmeetinstrument perst. Om onbedoelde loskomen van de twee geschroefde delen tegen te gaan worden ze met een speciale lijm vastgezet.

LH-RH verbindingen
beschikken conform DIN 16283 over een rechtse schroefdraad aan de ene en een linkse schroefdraad aan de andere kant, zodat het component in elke gewenste richting kan worden afgedicht en georiënteerd.

Wartelmoeren met nippel
maken conform DIN 16284 montage mogelijk zonder de orientatie van de delen die met elkaar verbonden moeten worden te hoeven veranderen.

Niet-gesoldeerde knelkoppelingen met huls
worden gebruikt om drukmeetinstrumenten of fittingen met pijpleidingen van koper, staal en roestvrij staal aan te sluiten. Bijzonder praktische montage, zonder soldeer- of laspunten. Bij de levering is een afdichtring inbegrepen.

Flensset met lenstype afdichtring
wordt gebruikt voor de assemblage van hogedrukmeetinstrumenten (tot 4000 bar). Via de twee draadflenzen, die met vier bouten vastgeklemd zijn kan het drukmeetinstrument in elke gewenste richting worden gepositioneerd.

Opgelaste meetinstrumentadapters
met buitenschroefdraad worden ze gebruikt met linkse schroefdraden met LH-RH verbinding, en met rechtse schroefdraden (conform EN 837-1) worden ze voornamelijk aangetroffen met directe drukpoortingangen.

Roteerbare meetinstrumentadapters (swivel adapters)
maken de oriëntatie van drukmeetinstrumenten in een 360 ° bereik mogelijk.

Meetinstrumentadapter, buiten-/binnenschroefdraad, G ½, G ¼ B

Meetinstrumentadapter, buiten-/binnenschroefdraad, G ½, G ¼ B

  • Meetinstrumentadapter, buiten-/binnenschroefdraad, G ½, G ¼ BMeetinstrumentadapter, klemschroefverbinding met huls, G ½ 400/6Meetinstrumentadapter, LH-RH verbinding, G ½, G ½ LH
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.