Model 910.12

Regelbare smoring

Messing, staal of roestvrijstaal

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Regelbare smorings voor drukmeetinstrumenten zijn bedoeld om het effect van drukpieken en drukstoten van het medium te onderdrukken
  • Roestvrij stalen uitvoering voor agressieve media, zelfs in agressieve omgevingen 
  • Procesindustrie: Machinebouw, algemene installatiebouw, chemische/petrochemische, krachtcentrales, mijnbouw, on- en offshore en milieusector

Bijzondere eigenschappen

  •  Max. temperatuur 120 °C 
  •  Nominale drukken tot 400 bar

Omschrijving

Omschrijving
De regelbare smoring is verstelbaar (modificatie van de transversale flow) en kan dus individueel worden aangepast aan de betreffende gebruiksomstandigheden.  Tijdens de werking kan de aanpassing te allen tijde opnieuw worden doorgevoerd.

De drukstoten- en pieken in het medium die bijv. in compressoren, stoommotoren, hydraulische persen, trekbanken e.d. optreden worden grotendeels gecompenseerd door deze manometer snubber. Regelbare smorings zorgen voor een aanzienlijke langere levensduur van de drukmeetinstrumenten en verbeteren de afleesnauwkeurigheid van manometers.

Pressure gauge snubber, model 910.12
  • Pressure gauge snubber, model 910.12
Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.