Model 990.30

Scheidingsmembraan met steriele aansluiting

Voor homogenisatoren

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  • Homogenisatoren voor melk, dranken, cosmetische en farmaceutische preparaties
  • Machines voor de productie van emulsies

Bijzondere eigenschappen

  • Procesaansluiting met gelijkliggend, geheel gelast membraan, met of zonder borgflens
  • Voor de hoogste dynamische drukken ≤ 2.500 bar
  • Systeemvulvloeistoffen conform aan FDA en USP
  • Robuust, geheel gelast ontwerp

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium. De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Het model 990.30 scheidingsmembraan is speciaal ontwikkeld voor homogenisatoren in sanitaire toepassingen. Deze scheidingsmembraan is verkrijgbaar met procesaansluitingen in diverse ontwerpen en is dus geschikt voor alle gangbare meetpunten. De scheidingsmembraansystemen waarborgen betrouwbare metingen, zelfs met hoge belasting door trillingen en drukpieken.

Bevestiging van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte van het scheidingsmembraan en de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.