Model 990.51

Scheidingsmembraan met steriele aansluiting

Voor aseptisch, chemische en farmaceutische industrie, aseptische aansluiting conform DIN 11 864

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

 •  Productie van levensmiddelen en dranken 
 •  Farmaceutische industrie, biotechnologische industrie, productie van actieve werkstoffen 
 •  Productie van aseptische basismaterialen in de chemische industrie

Bijzondere eigenschappen

  •  Snelle reiniging van het meetpunt, zonder resten
  •  Gecertificeerd hygiënisch ontwerp
  •  Geschikt voor SIP en CIP
  •  EHEDG-gecertificeerd en conform 3-A

Specificaties

Scheidingsmembranen worden gebruikt om het drukmeetinstrument te beschermen tegen agressieve, hechtende, kristalliserende, corrosieve, zeer stroperige, milieugevaarlijke of giftige media. Een scheidingsmembraan gemaakt van het juiste materiaal zorgt voor de scheiding van het te meten medium. Door het combineren van drukmeetinstrumenten met scheidingsmembraan kan dus zelfs aan de meest moeilijke meetbehoeften worden voldaan.

Een vloeistof in het systeem, die speciaal voor de specifieke toepassing gekozen kan worden, draagt hydraulisch de druk op het meetinstrument over.

Vrijwel onbeperkte toepassingsmogelijkheden bestaan door het grote aantal beschikbare varianten, zoals scheidingsmembraan-ontwerpen of -materialen. Het soort procesaansluiting (flens, schroef- en steriele aansluiting) en de basisproductiemethode zijn belangrijke differentiatiecriteria voor het ontwerp.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

De model 990.51 scheidingsmembraan met aseptische aansluiting conform DIN 11864 is optimaal geschikt om te voldoen aan de hoge standaardvereisten van sanitaire toepassingen. Hij kan optimaal geïntegreerd worden in aseptische processen, voldoet aan alle vereisten voor een hygiënisch ontwerp en is EHEDG-gecertificeerd. De scheidingsmembraansystemen zijn bestand tegen de temperaturen van de reinigingsdampen die tijdens het SIP-proces optreden en waarborgen dus een steriele aansluiting tussen het te meten medium en het scheidingsmembraan.

Assemblage van het scheidingsmembraan en het meetinstrument vindt standaard plaats via een rechtstreekse assemblage of optioneel via een koelelement of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte en het scheidingsmembraan van identieke materialen worden gemaakt. Roestvrij staal 316L (1.4435) wordt gebruikt als standaardmateriaal, overige speciale materialen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Meetsystemen met het model 990.51 WIKA scheidingsmembraan worden succesvol gebruikt in farmaceutische, biotechnologische, aseptische voedselproductie- en wetenschappelijke industrie.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.