Modellen 990.22, 990.52, 990.53

Scheidingsmembraan met steriele aansluiting

Met klemaansluiting (Tri-clamp)

Geselecteerde documenten
Verkoopcontact Vragen? Vind een contactpersoon bij u in de buurt.

Toepassingen

  •  Sanitaire toepassingen
  •  Gassen, perslucht, damp, vloeibare, pasteuze, poederachtige en kristalliserende media
  •  Zeer zuivere stoomsystemen
  •  Bevestiging op pijpleidingen en vaten
  •  Druk-/vacuümdrukbewaking, bijv. vacuümtransportbanden, pompbewaking

Bijzondere eigenschappen

  •  Snelle reiniging, zonder resten
  •  Klemaansluiting eenvoudig te openen om te reinigen en afdichting te vervangen
  •  Geschikt voor SIP en CIP
  •  EHEDG-gecertificeerd en conform 3-A
  •  Conform ASME BPE

Omschrijving

Scheidingsmembranen worden gebruikt voor de bescherming van drukmeetinstrumenten in toepassingen met moeilijke media. In scheidingsmembraansystemen scheidt het membraan van het scheidingsmembraan het instrument van het medium. De druk wordt via de systeemvulvloeistof die zich in het scheidingsmembraansysteem bevindt overgedragen op het meetinstrument.

Voor de implementatie van veeleisende klanttoepassingen zijn een grote verscheidenheid aan ontwerpen, materialen en systeemvulvloeistoffen verkrijgbaar.

Zie voor nadere technische informatie over scheidingsmembranen en scheidingsmembraansystemen IN 00.06 "Toepassing, werkingsprincipe, ontwerpen".

Vanwege hun hygiënische procesaansluiting zijn model 990.22, 990.52 en 990.53 scheidingsmembranen bijzonder goed geschikt voor levensmiddelenproductie, farmaceutische en biotechnologische toepassingen. De scheidingsmembranen zijn bestand tegen de temperaturen van de reinigingsdampen die tijdens het SIP-proces optreden en waarborgen dus een steriele aansluiting tussen het te meten medium en het scheidingsmembraan.

Montage van het scheidingsmembraan op het meetinstrument kan plaatsvinden via een directe aansluiting, voor hoge temperaturen via een koelelement of via een flexibele capillair.

Voor de materiaalkeuze biedt WIKA diverse oplossingen, waarin het bovenste gedeelte van het scheidingsmembraan en de onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen van identieke of verschillende materialen kunnen worden gemaakt. De onderdelen die met het procesmedium in aanraking komen kunnen eventueel elektrolytisch worden gepolijst.

Verlanglijst - Documenten (0)

Er staan momenteel geen documenten op uw verlanglijst. U kunt een document uit het downloadgedeelte aan uw verlanglijst toevoegen. hiervoor selecteert u de gewenste taal met behulp van het vlagsymbool.

Het maximumaantal van 20 items is bereikt.

Voer hier uw e-mailadres in om uw downloadlink per e-mail te ontvangen:

Het e-mailadres is ongeldig.